Trolere de Voiaj

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Cum alegem cel mai bun troler?

In functie de urmatoarele:

Design-ul trolerului

Desigur ca pentru multi esteticul conteaza si vrem ca trolerul nostru sa arate bine, sa fie culoarea preferata. Pentru unii important e sa aiba pe capac denumirea unei firme vestite, asa cum si copiii doresc un troler cu desenul animat preferat. Dar cand ne uitam la design trebuie sa verificam si daca acesta este usor si simplu de manevrat. Opteaza pentru trolere care au roti stabile, manere de mai multe tipuri iar unele pot avea si curele de pus in spate, foarte avantajoase cand ai mai mult de un bagaj sau cand mergi pe teren denivelat, scari, etc. De asemenea verifica tipul de inchidere, daca sunt prevazute cu fermoare solide, cheie, lacat etc.

Ce dimensiuni sunt acceptate ca bagaj de mana de catre companiile aeriene

Trolerul trebuie sa fie incapator pentru tot ce doresti sa iei cu tine, sa fie mai spatios pentru calatoriile mai lungi. De asemenea sa respecte dimensiunile standard (in caz de calatorie cu avionul exista dimensiuni maxime pentru bagajele de mana si uneori si pentru cele de cala). Majoritatea companiilor aeriene impun aceasta limita de dimensiune pentru bagajul de mana: 55 x 40 x 20 cm iar la cala sa fie sub 158 cm lungime. Dar trebuie sa va interesati din timp la companie, pentru ca dimensiunile pot varia.

Compartimentarea trolerului

Mai multe compartimente si buzunare te vor ajuta sa organizezi mai bine lucrurile tale; de exemplu in buzunarele externe poti pune pasaportul, cheile, biletul de avion si alte lucruri la care vrei sa ai acces rapid; unele trolere au si compartiment special, captusit, pentru laptop. Trolerele mai spatioase au mai multe compartimente.

Alegem un troler cu 2 sau cu 4 roti?

Indiferent de numarul lor, rotile fac deplasarea bagajului mai usoara. Cele cu 4 roti se pot roti in orice directie, spre deosebire de cele cu 2 roti. In plus, acestea necesita mai putin efort pentru a fi deplasate si se pot trage dupa tine, impinge sau deplasa pe langa corp. Daca este posibil, alege un model cu roti cat mai mari, acestea avand o aderenta mai buna pe drumuri dificile.

Material

Exista multe tipuri de materiale din care se pot confectiona trolerele: textil, ABS, poliester, policarbonat, polipropilena, EVA, piele, plastic, metal etc. Trolerele din poliester au avantajul ca sunt foarte usoare si deci simplu de manevrat. Dar daca vrei un troler rezistent, poti alege unul de metal sau plastic. Este mult mai sigur daca mergi in calatorii mai lungi cu tren, avion ori pe drumuri denivelate de munte. Pentru o calatorie in natura sau intr-o zona cu precipitatii dese, trebuie sa te uiti dupa un troler confectionat dintr-un material impermeabil.