2 tipuri de steppere ideale pentru antrenamentele de acasa

October 22nd, 2013

Pentru a slăbi sau pentru a ne forma muşchii corpului, avem nevoie de instrumente fitness eficiente, care să ofere rezultate considerabile într-un timp scurt.

 

Există 2 tipuri de steppere cu ajutorul cărora să obţinem rezultatele dorite, tocmai din interiorul casei. Stepperele fitness şi stepperele twist pot fi utilizate cu succes de orice persoană care îşi doreşte un instrument fitness accesibil şi uşor de utilizat. Cu ajutorul lor, veţi putea executa atât exerciţii de fitness, cât şi de recuperare pentru a avea un corp sănătos în orice moment.

 

1. Steppere fitness

Stepperul fitness este prevăzut cu un sistem de două benzi rezistente cu ajutorul cărora vă lucraţi membrele inferioare într-un ritm natural, asemănător cu urcatul unor scări. Acestea se mai numesc şi mini steppere. Datorită mărimii mici, acestea pot fi depozitate fără probleme în orice spaţiu din interiorul casei.

 

Acest tip de stepper dispune de un sistem de reglare a înălţimii paşilor efectuaţi, pentru a mări intensitatea antrenamentului de fiecare dată când vă doriţi. Astfel, stepperul se adaptează cerinţelor şi nevoilor fiecărei persoane în parte.

 

Stepperele fitness prezintă uşurinţă în utilizare şi permit libertate mare de mişcare. Astfel, pot fi utilizate cu succes de orice persoană indiferent de vârstă.

 

Unele modele de mini steppere sunt prevăzute cu două corzi elastice, cu care vă mişcaţi braţele în acelaşi ritm cu picioarele. În acest fel, veţi avea parte de un antrenament eficient, cu numeroase beneficii asupra corpului.

steppere

 

2. Steppere twist

Stepperul twist este un aparat fitness mult mai complex faţă de un stepper aerobic sau mini stepper. Construcţia lor este realizată din componente de calitate, iar pedalele late din cauciuc împiedică alunecarea piciorului.

 

Datorită mânerelor din dotare, vă veţi putea mişca concomitent atât partea inferioară, cât şi cea superioară a corpului. Stepperul twist prezintă un display cu ajutorul căruia veţi putea urmări constant numărul de calorii consumate, distanţa şi paşii parcurşi.

 

Pe lângă beneficiile sale asupra dezvoltării corpului, stepperele fitness pun în mişcare circulaţia sângelui şi îmbunătăţesc ritmul cardiac.

 

Apelaţi la aceste 2 tipuri de steppere pentru a obţine rezultatele pe care vi le doriţi. Vă dorim spor la mişcare!

 

Share

160total visits,3visits today