3 accesorii de teren necesare pentru tenis

February 21st, 2014

Tenisul de camp este un sport dinamic care se poate practica in spatii interioare, insa este o metoda ideala de distractie in aer liber mai ales in anotimpul cald. Pentru a practica tenis in spatiile dorite, ai nevoie de accesorii de teren tenis care sa asigure distractie maxima alaturi de prietenii tai.

 

Iti recomandam sa apelezi la 3 accesorii de teren indispensabile in sportul preferat din sezonul estival: fileu tenis pe care il poti amenaja in spatiul dorit, stalpi tenis pentru sustinerea fileului si un cos pentru mingi.

 

1. Fileu tenis de camp

In ceea ce priveste accesoriile de teren, ai nevoie mai intai de un fileu tenis de camp care sa te ajute sa practici cu usurinta sportul preferat. Acesta poate fi confectionat din poliester sau aluminiu, iar pretul variaza in functie de modelul ales. Unele modele pot include stalpii de sprijin sau acestia pot fi achizitionati separat. Pot fi disponibili pe lungimi diferite in functie de spatiul in care doresti sa-l amenajezi, iar grosimea plasei difera de la un model la altul. De regula plasa contine accesorii de teren necesare montajului precum cablu de intindere, banda, surub tensionare si ancora.

 

2. Stalpi tenis

Odata ce ai achizitionat fileul potrivit, este necesar sa optezi si pentru stalpi tenis. Acestia poti fi realizati din otel sau aluminiu si au rolul de a oferi stabilitate mare fileului de tenis. Dispun de cupe de fixare in suprafata de joc si sistem de tensionare a fileului de tenis. Asadar, achizitioneaza stalpi de tenis pentru a practica tenis in cele mai bune conditii.

 

accesorii de teren

 

3. Cos mingi tenis

Pentru a-ti fi mai usor atunci cand te joci, iti recomandam sa apelezi la un cos mingi tenis. Acesta iti va pastra mingile de tenis in siguranta si intr-un mod practic. Produsul dorit il alegi in functie de capacitatea maxima a cosului, care difera de la un model la altul.

 

Asadar, achizitioneaza toate accesoriile de care ai nevoie pentru terenul de tenis si te vei bucura la maxim de beneficiile oferite de aceasta activitate sportiva. Distractie placuta!

 

Share

889total visits,1visits today