3 modele de biciclete ideale pentru copii

September 13th, 2013

Activităţile unui copil trebuie să fie diverse şi dinamice, pentru a nu interveni plictiseala. De asemenea, practicarea unui sport contribuie la dezvoltarea sa într-un ritm sănătos şi armonios.  Astfel, achiziţionarea unei biciclete copii reprezintă o necesitate reală şi o alegere potrivită pentru orice copil.

 

Începând cu vârsta de 2 ani, micuţii se pot bucura în orice moment de plăcerea de a pedala în aer liber. Oferiţi copilului această bucurie de a învăţa să pedaleze pentru un plus de energie şi binedispoziţie, mai ales că există numeroase modele accesibile. Optaţi pentru biciclete copii potrivite în funcţie de vârstă, înălţime şi model!

 

Însă înainte de toate, trebuie să ştiţi ce tip de bicicletă este potrivită pentru copilul vostru. Vă invităm să descoperiţi toate modelele de biciclete copii disponibile în acest articol.

 

1. Bicicleta fără pedale

Acest tip de bicicletă se mai numeşte şi bicicleta pedagogica, pentru simplul fapt că îi învaţă pe micuţi să se concentreze asupra direcţiei şi echilibrului. De asemenea, îi învaţă să-şi menţină echilibrul şi se vor pregăti pentru mersul pe o bicicletă cu pedale. Bicicleta oferă posibilitatea sprijinului pe picioare, care va oferi siguranţă şi un plus de încredere. Ghidonul şi scaunul sunt ajustabile, pentru a fi potrivite pentru orice înălţime. Această bicicletă este recomandată copiilor cu vârste între 2 şi maxim 4 ani.

 Biciclete copii

2. Bicicleta cu roţi ajutătoare

Această bicicletă este potrivită de regulă pentru copiii cu vârsta între 2 şi maxim 6 ani. Dispune de un design deosebit şi multe componente ajutătoare pentru un plus de distracţie: 2 roţi ajutătoare, frâne, apărătoare lanţ, clopoţel, scaun ajustabil, coş sau scaun spate etc. Prezenţa roţilor ajutătoare asigură mai multă stabilitate şi oferă siguranţă oricărui copil începător.

 Biciclete copii

3. Bicicleta simplă

Bicicleta simplă este potrivită pentru copiii care iubesc să pedaleze toată ziua în aer liber. Odată ce a trecut cu succes de bicicleta fără pedale şi de cea cu roţi ajutătoare, copilul este pregătit să încerce această bicicletă, care oferă o serie de componente mult mai complexe. Înainte de toate, vă recomandăm să ţineţi cont de dimensiunea roţii în momentul în care achiziţionaţi o bicicletă pentru cel mic. Este probabil unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le aveţi în vedere. Orice copil cu vârsta de peste 7 ani se poate bucura din plin de plimbările în natură.

 

Colorate sau cu diverse imprimeuri simpatice, modelele de biciclete copii vor fi adorate de micuţul vostru. Alegeţi acum bicicleta preferată!

Share

621total visits,1visits today