3 modele de saniute pentru distractie garantata

October 28th, 2013

Luna decembrie se apropie cu paşi repezi şi cu toţii ne amintim cu drag de momentele din copilărie. Iarna era aşteptată cu sufletul la gură de toţi copii, chiar şi de cei mari care nu puteau să fie indiferenţi la zâmbetul larg de pe faţa copiilor. De îndată ce cădeau primii fulgi de nea, ne repezeam la fereastră să admirăm fascinaţi jocul fulgilor în aer. Apoi, ne îmbrăcam în grabă ca să inaugurăm primul om de zăpadă din acel an.

 

Cu siguranţă, iarna este un anotimp frumos şi special, unde distracţia este trăită la maxim prin practicarea unor sporturi de iarna. Astăzi, dorim să vă prezentăm 3 modele de saniute care vor înveseli atmosfera în această perioadă.

 

1. Saniute disc

Acestă saniuta este cu siguranţă cea mai versatilă de pe piaţă. Modelul de saniuta sub formă de disc este ideal pe suprafeţele fără obstacole, unde nu există nevoia de a vira. Săniuţa tip farfurie zburătoare sau tip lopată cu mâner sunt uşor de utilizat, aşadar orice persoană indiferent de vârstă se poate bucura din plin de acest produs. Aceste modele sunt realizate din plastic şi alunecă în mare viteză pe pârtiile plane. Cu o săniuţă disc distracţia va fi asigurată pe pârtia de zădapă şi vă veţi bucura din plin de magia acestui anotimp.

 

saniute

 

2. Saniute bob

Saniuta tip bob este un model performant, care cu siguranţă reprezintă visul oricărui copil. Volanul din dotare permite o utilizare mai uşoară şi control al direcţiei. Săniuţa bob are un design unic, alunecă uşor şi oferă proprietăţi unice de viraj, datorită schiurilor din dotare. Acest model de săniuţă este un cadou perfect pentru Crăciun, care mai mult ca sigur ar face fericit orice copil. Optaţi pentru această săniuţă bob modernă, iar copilul se va bucura din plin de stratul de zăpadă!

 

3. Saniute lemn

Săniuţa din lemn este un model clasic, care oferă durabilitate în timp şi soliditate pe derdeluşurile de toate tipurile. Este realizată de regulă din lemn masiv de fag, de calitate superioară şi poate fi găsită pe mai multe dimensiuni. Modelul dispune de mai multe accesorii care să ofere protecţie suplimentară copilului pe pârtie, precum prezenţa unui spătar. De asemenea, pentru a asigura copilului un plus de căldură, puteţi achiziţiona în plus un săculeţ gros şi impermeabil.

 

Alegeţi-vă săniuţa preferată din aceste 3 modele şi profitaţi la maxim de zăpada pufoasă. Vă dorim distracţie plăcută!

Share