3 tipuri de benzi de alergat de care trebuie sa stii

September 4th, 2013

Când vremea de afară se răcoreşte, este momentul ideal să apelăm la benzi de alergat. Acestea sunt benefice atât pentru menţinerea organismului în formă, cât şi pentru persoanele care vor să slăbească. Însă, cum alegi o bandă de alergat? Este întrebarea esenţială la care dorim să-ţi răspundem în acest articol.

 

Înainte de a face o achiziţie atât de importantă, trebuie să ştii că există 3 tipuri de benzi de alergat, cu ajutorul cărora să obţii rezultatele dorite. Te invităm să le descoperi.

 

1. Benzi de alergare magnetice

 

La început, vei avea nevoie de un timp de obişnuinţă cu banda de alergare magnetica, însă după aceea îţi vei dori să faci mişcare tot mai mult. Cu toate că preţul este mai accesibil, banda de alergare magnetica nu oferă multe funcţii speciale ca şi alte tipuri de benzi.

 Benzi de alergat

2. Benzi de alergare electrice

 

Banda de alergare electrica dispune de un sistem de înclinaţie, cu ajutorul căruia poţi mări efortul implicat. Sistemul de amortizare al şocurilor de pe covor, oferă o alergare cât mai naturală. Aşadar, rezistenţia şi gradul de comoditate oferit de această bandă de alergat îţi uşurează munca şi transformă dorinţa de a face sport în plăcere. În plus, dacă ai probleme cu articulaţiile, banda de alergat electrică este ideală pentru tine.

 

3. Benzi de alergare profesionale

 

Astfel, această bandă de alergat îţi oferă numeroase modalităţi de a face mişcare şi a de a te menţine în formă la un nivel performant. În plus, majoritatea benzilor de alergare îţi oferă un sistem de pliere, fiind mai uşor de depozitat oriunde îţi doreşti.

 

Acum ştii de existenţa celor 3 tipuri de benzi de alergare. Stabileşte ce îţi doresti de la bun început şi modelul care ţi se potriveşte. Noi îţi punem la dispoziţie numeroase modele de benzi de alergare, pentru a face alegerea cea mai potrivită. Mult succes!

Share

243total visits,1visits today