4 avantaje vehicule fara pedale pentru copii

March 26th, 2014

Copiii au numeroase mijloace de distractie la dispozitie in anotimpul cald, cand soarele le permite sa iasa prin parcuri si sa se bucure de diverse activitati. Iti recomandam sa apelezi la vehicule fara pedale pentru copiii tai care sa le ofere distractie maxima in acest sezon.

 

SportAddict iti pune la dispozitie o oferta variata de vehicule fara pedale la preturi accesibile, astfel incat orice copil sa se poate bucura de acest mijloc de transport deosebit.

 

1. Usor de utilizat

Chiar daca aceste vehicule nu au pedale, sunt extrem de usor de utilizat de catre copii. Copilul se va folosi de forta picioarelor pentru a impinge vehiculul in fata si in spate. Scaunul este confortabil, constructie solida si stabilitate in mers, astfel incat copilul tau sa se bucure de cele mai bune conditii pe un vehicul cu roti. Cu siguranta, primul vehicul al copilului va fi o experienta de neuitat!

 

2.  Utile in dezvoltarea copilului

Vehiculele fara pedale sunt ideale pentru dezvoltarea copilului de la o varsta frageda. Varsta de la care poate un copil sa se plimbe pe acest tip de vehicul incepe de la 12 luni, in functie de modelul ales. Joaca cu acest vehicul va dezvolta abilitatile motorii, lucru care va stimula copilul sa invete sa mearga si sa faca primii pasi cu acest mijloc de transport. De asemenea, accesoriile din dotare il vor ajuta la descoperirea reactiei cauza-efect, stimularea vitezei de reactie, a spontaneitatii si a imaginatiei.

 

vehicule fara pedale

 

3. Diversitate modele vehicule fara pedale

Exista numeroase modele de vehicule fara pedale disponibile. Copilul poate alege masinute muzicale, atv sau jeep cu care sa dea startul distractiei in orice moment. De asemenea, o masinuta fara pedale cu muzica il va stimula pe copil si mai mult, iar distractia va fi garantata. In functie de modelul ales, vehiculul este prevazut cu diferite accesorii suplimentare precum claxon, functii muzicale, volan cu bile, scaun cu spatiu de depozitare etc.

 

4. Asigura distractie maxima

Orice model de vehicul ai alege pentru micutul tau, distractia va fi mereu prezenta fie in casa, fie in aer liber. La volanul acestui mijloc de transport copilul va gasi un bord de unde poate activa sunete si melodii. Dotat cu claxon, distractia va fi si mai mare iar micutul va incerca sa evite toate obstacolele de pe drum.

 

Asadar, fie ca alegi o masinuta muzicala sau un atv cu imprimeu colorat pentru copilul tau, cu siguranta nu avea niciun motiv sa se plictiseasca. Ii dorim distractie placuta!

 

Share

764total visits,1visits today