4 jocuri de camera cu care sa te distrezi

June 11th, 2014

Indiferent de anotimp, jocurile de camera vor fi mereu alegerea ideala de distractie alaturi de familie si prieteni. Aceste tipuri de jocuri sunt o modalitate buna de distractie care nu tine cont de varsta utilizatorilor. Cu siguranta si tu jucai macar unul dintre aceste jocuri in copilarie si cel mai probabil le practici si acum.

 

In functie de preferinte, poti alege urmatoarele jocuri de camera pentru distractie maxima: darts, jocuri de masa, mese biliard si snooker sau mese fotbal si hochey.

 

1. Distractie cu darts

Darts se afla printre acele jocuri de camera care pot fi practice atat in spatii publice care ofera acest serviciu, cat si in confortul casei. Este un joc extrem de accesibil pentru orice persoana si poate fi practicat alaturi de prieteni in orice moment. Poti alege darts clasic la care ai nevoie de un set de sageti pentru desfasurarea jocului. Poate fi agatat de perete cu usurinta pentru un joc versatil. De asemenea, poti opta pentru darts cu display electronic pentru a tine evidenta punctajului intr-un mod facil. Acest tip de joc poate fi practicat impreuna cu mai multe persoane pentru ca distractia sa fie dublata.

 

2. Jocuri de masa relaxante

Avantajul jocurilor de masa este ca pot fi practicate atat in casa, cat si in aer liber. Relaxeaza-te in natura la picnic sau in parc cu ajutorul unor carti de joc, poker sau sah. Datorita faptului ca jocurile sunt ambalate in pachet invididual, poti fi transportate oriunde in excursii sau calatorii. Data viitoare, nu uita jocurile de masa din bagajul tau!

 

3. Mese biliard si snooker

Aceste tipuri de jocuri de camera pot fi practicare in spatii publice, dar le poti achizitiona si pentru acasa. Daca spatiul iti permite, amenajeaza in camera ta sau intr-o camera separata pentru jocuri mese biliard. Cu siguranta, vor intretine atmosfera timp indelungat atunci cand ai musafiri. In momentul achizitionarii, trebuie sa tii cont de dimensiunile unor astfel de mese pentru a se potrivi in spatiul amenajat de tine. Pretul acestor jocuri difera in functie de materiale si de dimensiuni.

 

jocuri de camera

 

4. Mese fotbal si hochey

Mesele de foosball sau fotbal de masa sunt bazate pe jocul original si asigura distractie oricarui participant. Daca achizitionezi o masa foosball pentru distractia celor mici sau mari, tine cont de dimensiunile sale in momentul achizitionarii. De asemenea, un alt mod de a petrece timpul liber alaturi de familie si prieteni este sa alegi mese hochey. Nu numai ca reprezinta o reala sursa de distractie, insa in plus imbunatatesc reflexele si coordonarea ochi-mana.

 

Asadar, apeleaza la jocuri de camera daca vrei sa ai parte de o sursa generoasa de distractie alaturi de prietenii tai. Noi iti uram distractie placuta in orice moment!

 

Share

612total visits,4visits today