Accesorii necesare pentru polo si inot

March 26th, 2014

Sporturile de apa sunt recomandate pentru orice varsta, in special pentru persoanele care incep de la o varsta frageda. Practicate constant, aceste tipuri de sporturi dezvolta masa musculara a corpului si are efecte benefice asupra coloanei vertebrale. Poti alege activitati sportive precum polo sau inot, cu ajutorul carora sa ai o viata activa in permanenta.

 

Spatiile destinate sporturilor de apa precum bazine de inot sau piscine amenajate corespunzator necesita accesorii polo si inot potrivite. SportAddict iti pune la dispozitie o oferta variata de accesorii pentru sporturi de apa de exemplu polo si inot, astfel incat sa oferi utilizatorilor cele mai bune conditii de practicare a activitatii preferate.

 

Accesorii inot

Bazinele de inot care sustin diverse competitii si concursuri sportive au nevoie de accesorii corespunzatoare. De exemplu, un culoar pentru bazine de inot este indispensabil, deoarece acesta va delimita bazinul si il va pregati pentru sustinerea competitiilor de natatie. Acestea sunt disponibile pe anumite lungimi, in functie de marimea bazinului respectiv. In momentul in care achizitionati un culoar, asigurati-va ca acest produs corespunde standardelor internationale. De asemenea, concursurile de natatie necesita blocuri start pentru bazine de inot. Zona de suprafata si manerele de prindere pentru start inainte sunt placate cu un material care nu aluneca.

 

polo si inot

 

Accesorii polo

Acest sport nautic de echipa este dominat de britanici, fiind primul sport si cel mai vechi jucat la olimpiadele sportive din vara. Competitiile de polo desfasurate in bazine de inot sau piscine special amenajate necesita porti si plase polo profesionale. Materialul utilizat pentru portile de inot este polopropilena, rezistent la conditii indelungate in apa. De asemenea, un accesoriu eficient este tabela electronica care indica scorul, timpul, faulturi personale, posesia mingii etc. In general, acest accesoriu dispune de numere formate din leduri luminoase, cu caractere mari si vizibile.

 

Asadar, achizitioneaza accesoriile corespunzatoare pentru sporturi de apa precum polo si inot, cu ajutorul carora sa oferi conditii deosebite pentru practicarea activitilor preferate. Practicand polo si inot nu numai ca te va ajuta fizic, dar va avea si o influenta psihica benefica.

 

Share

293total visits,1visits today