Achizitioneaza accesorii necesare in volei

June 2nd, 2014

Considerat al doilea in lume ca popularitate, voleiul este un sport care poate fi jucat atat in spatii interioare, cat si in aer liber. Sezonul cald este cel care da startul activitatilor in aer liber, iar voleiul este o idee buna pentru distractia alaturi de prieteni.

 

Pentru amenajarea unui teren de volei profesional ai nevoie de stalpi, fileu si accesorii adecvate care sa ofere cele mai bune conditii de joc utilizatorilor.

 

Stalpi si fileu

In momentul in care achizitionezi stalpi si fileu de volei, trebuie sa tii cont in orimul rand de suprafata pe care vor fi amplasati. Fileurile pot fi reprezentate de modele pentru parcuri sau locuri public si modele pentru competitii sportive. Pentru concursurile oficiale, achizitioneaza un fileu care sa cuprinda toate accesoriile necesare precum cablu de intindere, coarda de tensionare etc. Grosimea fileului este un factor important care va reda rezistenta si durabilitatea sa in timp.

 

Pe langa necesitatea unui fileu, ai nevoie de stalpi de fixare care se utilizeaza in functie de suprafata de joc. Acestia pot fi realizati din diverse materiale precum aluminiu sau otel, la care pot fi atasati protectii din burete si pvc pentru prevenirea accidentarile. Iti recomandam stalpi cu inaltime reglabila, care poate fi modificata in functie de preferinte. Nu uita sa verifici calitatea stalpilor si a fileului care trebuie sa corespunda normelor internationale.

 

volei

 

Accesorii volei

Pentru un meci cat mai profesional, tactica antrenorului este un factor important care poate spori succesul echipei. Astfel, mapa tactica pentru antrenori este indispensabila, fiind un accesoriu recomandat in orice antrenament sau competitie oficiala. Pentru competitiile sportive, poti apela la cateva accesorii necesare pentru arbitru precum un scaune, realizat din diverse materiale rezistente.

 

Asigura-te ca ai la dispozitie toate echipamentele si accesoriile corespunzatoare pentru practicareaa acestui sport. Cu siguranta, utilizatorii vor fi motivati sa obtina performante tot mai mari!

 

Share

277total visits,1visits today