Alege accesorii fotbal pentru terenuri

March 26th, 2014

Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi in randul barbatilor, o activitate sportiva antrenanta potrivita pentru persoanele de orice varsta. Fie ca il practici in aer liber in zilele insorite, sau in sala in zilele ploioase si reci, acest sport te va ajuta sa mentii o viata activa.

 

Pentru a practica fotbal in cele mai bune conditii, ai nevoie de accesorii fotbal potrivite cu care intretii corespunzator terenul de fotbal. Astfel, fie ca pregatesti terenul pentru activitati scolare sau private, achizitioneaza accesorii fotbal cu care sa oferi cele mai bune conditii de joc.

 

Masina de liniat teren fotbal

Pentru linierea unui teren de fotbal, ai nevoie de o masina profesionala. Este prevazuta cu roti pentru stabilitate, iar capacitatea rezervorului este suficient de mare pentru a linia terenul detinut. Inaltimea ghidonului este ajustabila Pentru acest lucru, se utilizeaza o vopsea speciala de marcaj care poate rezistta pana la 3 saptamani. Dupa aceasta perioada, terenul trebuie intretinut si improspatat cu noi linii de marcaj pentru o vizibilitate excelenta.

 

Vopsea marcaj

Acesta vopsea este utilizata exclusiv pentru delimitarea terenurilor de fotbal din gazon natural, pentru a oferi conditii profesionale de joc de fiecare data. La o masina de liniat terenul este indicat a se folosi numai vopsea de marcaj sau alte tipuri de vopsele cu caracteristici asemanatoare. Liniile marcate pe terenul de fotbal raman vizibile timp de 2 sau 3 saptamani, in functie de calitatea vopselei respective.

 

accesorii fotbal

 

Gradene si banci

La meciurile dintre echipele scolii sau la meciurile oficiale de fotbal, ai nevoie de banci si gradene ideale pentru suporteri si fani. Acestea sunt disponibile pe mai multe dimensiuni, in fucntie de numarul de scaune din dotare. In functie de modelul ales, banca poate fi realizata dintr-o structura metalica acoperita cu policarbonat, material rezistent la intemperii si la razele ultraviolete. Bancile pot fi prevazute cu scaune din lemn, plastic sau grilaj din lemn pentru picioare.

 

Asadar, pentru a oferi in permanenta conditii excelente de joc achizitioneaza accesorii fotbal corespunzatoare pentru terenul dorit. Mult succes!

 

Share

255total visits,1visits today