Alege cea mai eficienta bicicleta de munte: bicicleta MTB Suspension

September 13th, 2013

Iubitorii de sporturi extreme şi andrenalină, au nevoie de un model special de bicicletă care să le satisfacă cerinţele complexe: bicicleta MTB Suspension. De obicei, aceşti utilizatori au experienţă în utilizarea bicicletelor, ştiu exact ceea ce caută şi sunt la curent cu fiecare piesă componentă a bicicletei.

 

Nevoia unei biciclete de munte este din ce în ce mai mare, mai ales că mereu vor exista numeroase locuri de explorat. Pentru plimbările lungi în zona de munte, pe terenuri accidentate cu multe obstacole, vă recomandăm să optaţi pentru bicicleta Mountain Bike Suspension.

 

Bicicleta MTB Suspension este considerată una dintre cele mai eficiente biciclete de munte, datorită numeroaselor componente din dotare şi versatilităţii oferite. Este un model de bicicletă prevăzută cu funcţii complexe şi asigură 3 factori principali: confort, precizie şi siguranţă.

 

Chiar dacă modelele de bicicletă mountain bike suspension sunt disponibile la un preţ destul de ridicat, iubitorii de ciclism se vor convinge în scurt timp de calitatea oferită. Descoperă în acest articol caracteristicile şi obiectivele acestei biciclete de munte.

 

Bicicleta mtb suspension

Caracteristici bicicleta MTB Suspension

 

Bicicleta MTB Suspension dispune de o suspensie spate care filtrează toate denivelările întâlnite pe parcursul drumului. Chiar dacă de regulă coborârea pe bolovani conduce la zguduire, cu acest tip de bicicletă veţi avea parte de o coborâre lină, care vă oferă siguranţă în timpul pedalării. De asemenea, aceasta trebuie reglată în funcţie de fiecare utilizator în parte.

 

Cadrul bicicletei oferă o rezistenţă mai mare în timpul utilizării, indiferent de tipul terenului parcurs. Astfel, veţi avea posbilitatea de a explora zonele dorite în maximă siguranţă.

 

Scaunul oferă un nivel superior de confort şi este prevăzut cu arcuri elicoidale, care vă păstrează şezutul intact.

 

În zonele cu bolovani şi rădăcini, bicicleta suspension oferă posibilitatea de parcurgere cu ajutorul unei viteze superioare, în coborâre, urcare sau pe o suprafaţă plată.

 

Această bicicletă oferă posibilitatea de blocare a suspensiilor, pentru a evita interferenţele cu pedalarea.

 

Obiective bicicletă MTB Suspension

 

Bicicleta Mountain Bike Suspension asigură o protecţie mare împotriva şocurilor produse în timpul pedalării. Astfel, şocurile primite de sistemul osos al utilizatorului vor fi mai mici.

 

Acest model de bicicletă vă permite să abordaţi trasee mai pretenţioase, prevăzute cu denivelări şi obstacole. Indiferent de terenul parcurs, bicicleta va asigura un confort ridicat, un grad ridicat de precizie şi siguranţă maximă.

 

Fiind biciclete de munte, acestea sunt eficiente atât la urcări, cât şi la coborâri. Modelul oferă versatilitate, astfel că aveţi libertatea de a pedala pe terenuri variate, dar o puteţi inaugura şi în cadrul unor competiţii profesionale de ciclism. Astfel, plăcerea de a pedala se poate transforma în scurt timp într-o adevărată pasiune.

 

Indiferent dacă sunteţi un utilizator începător sau avansat, contează să aveţi în comun o singură pasiune: ciclismul montan. Bicicleta Mountain Bike Suspension vă permite accesibilitate chiar şi pe cele mai dificile terenuri, oferind în acelaşi timp confortul dorit.

 

Share

363total visits,1visits today