Antivibratoare racheta necesare in tenis de camp

February 21st, 2014

Daca unul dintre sporturile tale preferate este tenisul de camp, atunci trebuie sa stii ca ai nevoie de un echipament corespunzator si accesorii tenis specifice. Indiferent de sezonul in care practici acest sport, articolele sportive profesionale si de calitate nu trebuie sa lipseasca din geanta ta.

 

Referitor la accesorii tenis, jucatorii de nivel intermediar si avansat obisnuiesc sa utilizeze antivibratoare racheta. Inainte de a achizitiona un antivibrator racheta, afla toate informatiile referitoare la acest produs pentru a-l utiliza in mod corect.

 

Mod utilizare antivibratoare racheta

Antivibratorul este un accesoriu functional, care se aplica pe plasa de racordaj si are proprietatea de a reduce vibratiile care se produc in aria capului rachetei. In general, jucatorii profesionisti folosesc aceste dispozitive practice amplasate pe extremitatea inferioara a rachetei, care imbunatatesc controlul in timpul jocului. Exista antivibrator tenis profesional care reduce simultan vibratiile racordajului, dar si a ramei. De asemenea, antivibratorul te ajuta sa ai un control mai bun al rachetei in timpul partidei, iar loviturile vor fi mai confortabile si mai usor de executat.

 

antivibratoare racheta

 

Modele antivibratoare racheta

Pentru a face alegerea cea mai potrivita, alege modele de antivibratoare de la producatori renumiti precum Babolat, Head etc. De regula preturile sunt extrem de accesibile pentru orice persoana. Acestea pot fi simple sau cu imagini amuzante si colorate care sa aduca zambetul pe buze celor mici in timpul sportului preferat. Antivibratoarele pot fi utilizate de orice persoana care practica tenis de camp la un nivel ridicat si au nevoie de un control mai bun in joc.

 

Dupa ce ti-ai ales modelul dorit de racheta tenis, nu uita sa apelezi la antivibratoare racheta care sa-ti ofere o performanta mai buna in timpul jocului. Cu ajutorul lor, vei reusi sa-ti imbunatatesti tehnica si sa fii mai sigur cu fiecare lovitura. Iti dorim rezultate cat mai bune!

 

Share

1403total visits,3visits today