Apelati la protectii pentru sporturi extreme

November 6th, 2013

Sportul extrem este o activitate sportivă din ce în ce mai căutată de persoanele care au curajul să-şi depăşească limitele şi să-şi trăiască viaţa la maxim. Din dorinţa de a experimenta frumuseţea unor sporturi care oferă andrenalină ridicată, oamenii îşi doresc să descopere şi cealaltă latură a vieţii. O latură mai palpitantă, care ne face sângele să pompeze în vene şi inima să bată mai tare.

 

Pe lângă importanţa unui echipament specific sportului pe care doriţi să-l practicaţi, vă recomandăm să optaţi pentru protectii care să vă ofere mai multă siguranţă. Pentru practicarea sporturilor de iarnă în condiţii sigure, este bine să apelaţi la protectie snowboard si schi care au rolul de a vă proteja în situaţiile neprevăzute de pe pârtia de zăpadă.

 

Protectii pentru diferite parti ale corpului

Persoanele care sunt pasionate de sporturi de iarnă au nevoie de un echipament de protectie. Fie că este vorba de ski-ul alpin sau snowboarding, este necesar să ne protejăm în permanenţă şi să fim preventivi. Pe lângă nevoia de a achiziţiona casti ski sau casti snowboard, avem nevoie şi de protecţie corporală care să ne ofere siguranţă pe pârtia de zăpadă.

 

Vă recomandăm achiziţionarea unor protectii snowboard, de exemplu pantaloni de protectie deasupra genunchilor, care sunt ideali şi pentru practicarea altor sporturi de iarnă cum ar fi downhill sau ski. Aceştia protejează coapsele, şoldurile, iar materialul este călduros şi permeabil.

 

protectii ski

 

Există protecţii pentru zona lombară şi renală, realizate din materiale speciale care oferă o temperatură constantă pentru zona protejată. Acestea asigură protecţie împotriva impactelor şi un confort ridicat necesar în momentul practicării oricărui sport extrem. În acest caz, puteţi opta pentru un brâu sub formă de curea pentru schi, snowboarding, ciclism sau moto. De asemenea, există şi protecţii sub formă de discuri protectoare din plastic. Discurile au o căptuşeală anatomică, care oferă un nivel ridicat de confort în orice moment.

 

Indiferent de sportul extrem practicat, responsabilitatea trebuie să fie asumată prin alegerea unui echipament complet şi protecţii pentru diferite zone ale corpului. Acum că sunteţi echipat corespunzător, vă dorim distracţie plăcută!

Share

316total visits,1visits today