Apeleaza la accesorii teren sport pentru fotbal

June 11th, 2014

Orice teren de sport trebuie amenajat corespunzator pentru a asigura jucatorilor conditii excelente de joc. Pentru amenajarea terenurilor de fotbal sau pe stadioane si arene, accesoriile adecvate vor asigura performanta jucatorilor in antrenamente sau competitii sportive.

 

Ai nevoie de accesorii teren sport profesionale pentru marcajul spatiului de joc, desfasurarea sporturilor sau confortul spectatorilor.

 

Accesorii teren sport pentru fotbal

In functie de terenul de joc de care dispui, marcarea spatiului este primul pas pentru a oferi conditiile ideale pentru desfasurarea sporturilor. Pentru trasarea terenului ai nevoie de un aparat pentru trasat profesional cu roti pentru utilizare facila si vopsea corespunzatoare. Dimensinile necesare se incadreaza intre 90-110 m lungime si 50-75 cm latime. Capacitatea dispozitivului de 12 litri ofera mai multa eficienta in utilizarea pe toata suprafata terenului. Manerul ofera usurinta in utilizare si posibilitatea de a trasa terenul de joc intr-un ritm rapid. Terenul de fotbal este marcat cu vopsea alba cu o latime de cel mult 12 cm, marcat de centrul terenului printr-o linie mediana. Fiecare colt al terenului este marginit de fanioane sau stalpi de colt, accesorii indispensabile in desfasurarea meciurilor oficiale.

 

accesorii teren sport

 

Tribune si gradene pentru spectatori

Pentru amenajarea terenurilor de rugby, fotbal, stadioane sau arene, sunt alocate spatii corespunzatoare pentru spectatori. Astfel, opteaza pentru gradene sau tribune cu locuri suficiente pentru un numar mare de sustinatori, in functie de dimensiunea terenului respectiv. Pentru o alegere cat mai potrivita, trebuie sa tii cont de dimensiunile, numarul de locuri si sarcina maxima admisa a unei gradene sau tribune. De asemenea, materialele trebuie sa fie rezistente pentru a face fata intemperiilor si conditiilor meteo schimbatoare. La cerere, tribunele sau gradenele pot fi inscriptionate cu sigla clubului in functie de preferinte.

 

Amenajeaza un teren de joc adecvat cu ajutorul unor accesorii teren sport potrivite atat pentru jucatori, cat si pentru sustinatori. Iti dorim mult succes!

 

Share

582total visits,1visits today