Ballop – pantofii pe care nici nu simți că îi porti

April 5th, 2016

În ultima perioadă observăm că tendințele în materie de încălțăminte sport din întreaga lume, merg spre pantofi cât mai ușori, confortabili și care ajută la îmbunătățirea mersului și a poziției naturale a corpului. Astfel au apărut modelele de pantofi construiți în așa fel încât oferă purtătorilor senzația că merg desculți.

Ballop este un cuvânt compus oferit de producători, care provine de la “barefoot”(desculț) și “Gallop”(a alerga) și simbolizează activitățile din aer liber, nu mersul prin oraș. Pantofii Ballop sunt fabricați prin tehnologii inovative, cu un design non-alunecare, greutate extrem de redusă și au fost supuși la teste care să le certifice siguranța și calitatea superioară.

Avantaje folosirii pantofilor Ballop

1. Pantofii de acest gen permit utilizatorului să aibă un grad ridicat de libertate de mișcare, imitând mersul desculț și plasând toată talpa pe sol în timpul mersului sau activităților fizice, nu doar călcâiul. Acest lucru este extrem de benefic pentru articulații.

2. Îmbunătățește echilibrul corpului.

3. Îmbunătățește circulația sanguină. Ții minte când erai copil și mergeai desculț prin iarba sau curtea bunicilor și nu te certa nimeni? Asta pentru că mersul desculț îmbunătățește imunitatea organismului și circulația sângelui.

4. Întărește articulațiile și sprijină flexarea naturală a picioarelor, astfel încât nu trebuie să achiziționezi încălțăminte special creată tipului tău de pronație.

5. Deși există două colecții diferite: Skin Fit și Aqua Fit, cei din a doua categorie fiind creați în special pentru activități pe suprafețe umede sau înot, toate modelele de pantofi sport Ballop pot fi folosiți la orice activitate fizică, îmbunătățind performanțele. Pot fi folosiți la yoga, pillates, fitness, sporturi de interior, aerobic, fitness în apa, canotaj, înot, surfing, ciclism, jogging, alergare, volei pe plaja, cățărare pe stânci umede, squash, condus la drumuri lungi…și lista continuă cu orice altă activitate pe care o practici.

Pantofii Ballop pentru activitati acvatice

Caracteristici pantofi sport Ballop

• Ultra light – Au o greutate de aproximativ 160-180 grame, iar acest lucru face din ei să simți că nici nu îi porți.
• Materiale eco friendly – Materialele folosite la crearea pantofilor au primit Certificatul European Antitoxicitate “Reach Test”, acestea fiind spandex și poliester, foarte rezistente.
• Uscare rapida a apei – Datorită faptului că pantofii pot fi folosiți și în apă și pe suprafețe umede, aceștia au capacitatea de a se usca foarte repede, iar datorită tehnologiilor materialelor foarte respirabile, nu trebuie să îți faci griji nici din cauza mirosurilor neplăcute.
• Beneficiile mersului desculț – sunt nenumărate, precum o postură corectă a corpului, exerciții ale mușchilor picioarelor, precum și efectul de acupunctură al tălpii. Toate acestea le găsim și în pantofii sport Ballop.

Pantofi Ballop folosiți pentru Yoga

• Talpa exterioară este creată din TPE (Thermo Plastic Elastomer) – un material care are o aderență foarte bună, mai ales pe suprafețele cu apă, alunecoase, bazine, parcuri acvatice.
• Pantofii sunt unisex, destinați tuturor membrilor familiei, chiar și celor mici, care vor adora pantofii mai ales în vacanțe. Nisipul în pantofi nu va mai fi o problemă pe plajă!
• Sunt ușor de încălțat și descălțat, datorită curelelor mici de deasupra călcâiului. Sunt de asemenea foarte ușor de depozitat și transportat.
• Prezintă întărituri în zona călcâiului și vârfurilor degetelor.
• Talpa și branțurile sunt special create pentru ca piciorul să respire și să stea confortabil în timpul alergării.

Noi i-am încercat și sunt minunați. Nu e așa că te tentează și pe tine o astfel de pereche?

Echipa SportAddict

Share

317total visits,1visits today