Bazoane Castelli

November 17th, 2015

Istoria brandului Castelli incepe in 1876 in croitoria lui Vittore Gianni care confectiona echipament petru sportivi vremii. In timp acesta imbracand echipe ca AC Milan, Juventus, and the Milan Balle.  In timp implicarea si tehnologiile dezvoltate au imbunatatit semnificativ performanta sportivilor.

Astazi Castelli este un producator specializat de inbracaminte de ciclism si imbracaminte de triathlon.

In randurile de mai jos gasesti informatii despre tehnologiile bazoanelor folosite la pantalonii ce ciclism si triathlon.

 

PROGETTO X2 AIR

PROGETTO X2 AIR conceput dupa un design din 2 straturi si captusala densa pentru confort si protectie pe toata durata turei.

1.Stratul care protejaza pielea: material elastic similar microfibrei, fara cusaturi si bacteriostatic, croit astfel incat sa se modeleze formei corpului si a seii, fara a face cute. Permite aerului sa circule pana la suprafata, favorizand evaporarea transpiratiei.

2.Strat integrat de amortizare, fara cusaturi: spuma cu densitate variabila gandita astfel incat sa beneficiezi de protectie acolo unde ai cea mai mare nevoie de ea, maximizand confortul.

In plus in zonele oaselor Ischion si in zona Perineului, a fost adaugata o captusala dintr-un material vascos si perforat pentru a reduce presiunea pe aceste zone foarte sensibile.

KISS AIR

Bazonul KISS AIR are o structura similara cu a varfului de gama PROGETTO X2 AIR, dar la un pret mai accesibil.

1.Stratul care protejaza pielea material super moale, acoperit cu microfibra si imbinari fara cusaturi pentru a elimina zonele de frecare si a asigura confortul. Este foarte flexibil si se misca o data cu tine. Tratamentul bacteriostatic impotriva iritatiilor.

2.Forma anatomica cu bazonul potrivit perfect pentru a spori confortul.

In plus densitatea dubla si grosimea variabila ofera protectie perfecta pe toata suprafata bazonului. In zona oaselor Ischion grosimea materioalului e maxima, in zona Perineului grosime medie, iar la extremitati se grosimea minima.

KISS TRI

Bazonul KISS TRI este optimizat pentru pozitia sportivului pe aerobar de aceea bun si la probele de alergare si inot.

1.Stratul care protejaza pielea material super moale, acoperit cu microfibra si imbinari fara cusaturi pentru a elimina zonele de frecare si a asigura confortul. Este foarte flexibil si se misca o data cu tine. Tratamentul bacteriostatic impotriva iritatiilor.

2.Spuma cu densitate multipla proiectat special pentru sportivii de triatlon, acest bazon minimalist nu deranjaza deloc la probele de alergare si inot. Uscarea este foarte rapida si deci pe bicicleta nu vor aparea iritatii.

Share

238total visits,1visits today

Citeste tot »