Bicicleta de oras: alegerea potrivita pentru orele de varf

September 13th, 2013

Pentru a ne deplasa mai repede la locul de muncă, avem uneori nevoie de un mijloc de transport practic şi eficient. Bicicleta de oras reprezintă alegerea ideală, care ne scoate de cele mai multe ori din impas. Nu numai că vom ajunge mai repede la destinaţie, dar ne vom strecura mai uşor prin traficul infernal din timpul zilei.

 

Bicicleta de oras este potrivită şi pentru plimbările scurte de weekend, moment în care simţim nevoia să pedalăm în voie prin parcuri. Cu ajutorul acestei biciclete, vom economisi timp şi ne vom menţine permanent în formă, având mereu o condiţie fizică bună.

 

Complexitate şi confort cu bicicleta de oras

 

Bicicleta de oras este mai bine echipată decât alte biciclete de pe piaţă: lanţul şi aripile sunt mai solide, dispune de roţi mari care oferă stabilitate mare şi vă protejează de bordurile din oraş.  Bicicleta oraş este prevăzută cu lumini şi faruri reflectorizante, care sunt obligatorii în oraş. De asemenea, această bicicletă dispune de o şa confortabila, ideală pentru deplasările lungi. Datorită coşului situat pe ghidon, deţinem un spaţiu de depozitare suplimentar pentru lucrurile noastre personale.

 

Cu noile reguli privind bicicliştii, aveţi grijă să vă achiziţionaţi toate accesoriile de bicicleta necesare pe timp de zi şi noapte, pentru a nu întâmpina probleme în trafic.

Bicicleta de oras

Bicicleta de oras: eficienţă maximă în oraşele aglomerate

 

Dacă sunteţi o persoană mereu în criză de timp, bicicleta de oraş vă ajută să fiţi punctuali oriunde aţi merge. Ştim că timpul nostru este preţios, aşadar această bicicletă ne poate scoate din impas oricând.

 

Cu toţii ştim că maşina reprezintă o investiţie mare în timp, care în plus necesită multă grijă şi întreţinere permanentă. Autobuzele respectă un anumit program şi se împotmolesc rapid în orele de vârf din oraş. Aşadar, bicicleta de oraş este o alegere mai mult decât potrivită. Chiar dacă la început reprezintă o achiziţie considerabilă, veţi observa în timp că veţi economisi bani şi timp preţios, faţă de alte mijloace de transport. În plus, veţi găsi multe modele de biciclete la preţuri mai mult decât acceptabile.

 

Bicicleta de oraş poate fi utilizată şi în momentele în care ne este dor de o plimbare lejeră de weekend. Parcurile ne aşteaptă mereu cu braţele deschise să le vizităm, aşa că luaţi-vă o carte cu voi în coşul bicicletei dacă simţiţi nevoia unei pauze scurte prin parc. Plimbările sunt mai frumoase dacă suntem însoţiţi, aşadar apelaţi la cel mai bun prieten/prietenă pentru a profita la maxim de o ieşire reuşită.

 

Există numeroase modele de biciclete oraş pentru a adopta un stil urban, disponibile pe mai multe culori, astfel încât să satisfacă orice gusturi. Alegeţi-vă modelul preferat de bicicleta urbana şi poftiţi la pedalat în oraş!

Share

246total visits,1visits today