Ce accesorii ai nevoie pentru teren de fotbal

March 26th, 2014

Institutiile de invatamant sau firmele private care doresc sa amenajeze terenuri de fotbal pentru copii si adulti, au nevoie de accesorii fotbal de cea mai buna calitate. Acestea pot fi achizitionate doar de la magazinele specializate in echipamente si accesorii profesionale.

 

Pentru a juca fotbal in cele mai bune conditii, apeleaza la accesorii teren de fotbal cu ajutorul carora sa te bucuri de aceasta activitate sportiva in orice moment.

 

1. Plase si porti fotbal

Niciun meci de fotbal nu poate fi jucat fara o poarta si o plasa de fotbal profesionala. Alege porti fotbal in functie de dimensiunea dorita si spatiul detinut, pentru a oferi persoanelor pasionate de acest sport conditii excelente. Acestea pot fi mai mari sau mai mici in functie de spatiul in care sunt depozitate si persoanele care folosesc acest accesoriu. Pretul portilor de fotbal difera in functie de marime dar si de materialele din care sunt realizate: aluminiu dur, otel galvanizat etc. In plus, poti alege porti fotbal de exterior sau pentru sala, iar acestea pot fi fixe sau mobile.

 

Plasele de fotbal pot fi disponibile pe diverse marimi, cu noduri sau fara noduri, iar grosimea firului difera de la un model la altul. De asemenea, culorile disponibile pot fi alb, verde sau combinatii de doua culori. Inainte este nevoie sa stii dimensiunile portii achizitionate, pentru a alege modelul de plasa fotbal potrivit.

 

teren de fotbal

 

2. Accesorii teren de fotbal

Dupa ce ai achizitionat poarta si plasa de fotbal corespunzatoare, ai nevoie de accesorii fotbal pentru a amenaja terenul. Vopseaua de marcaj este un accesoriu indispensabil pentru terenul de fotbal, utilizata pentru delimitarea sa exacta. Liniile marcate cu aceasta vopsea trebuie intretinute si retusate dupa doua sau trei saptamani. Pentru protejarea terenului de fotbal este indicat a se folosi doar acest tip de vopsea sau vopsele cu compozitii asemanatoare.

 

Daca terenul este utilizat in mediul de invatamant, atunci este nevoie de o plasa pentru transportul tuturor mingilor. Aceasta va proteja mingile si le va mentine in conditii bune atunci cand nu sunt utilizate.

 

Pentru terenurile profesionale pe care se sustin meciuri oficiale, ai nevoie de accesorii teren de fotbal coresunzatoare. Opteaza pentru banci rezervate jucatorilor, gradene, steag arbitru sau fanioane flexibile pentru colturile terenului. Toate aceste accesorii teren de fotbal vor oferi conditii excelente de joc, iar suporterii vor fi incantati sa privesca meciul.

 

Mult succes!

 

Share

358total visits,1visits today