Ce accesorii de transport auto folosim iarna?

November 6th, 2013

Iarna este anotimpul perfect de concediu sau de escapadă la munte, mai ales pentru persoanele care îndrăgesc sporturile de iarnă. Astfel, atunci când plecăm în călătorie pe timp de iarnă, şoferii trebuie să-şi echipeze maşina corespunzător acestei perioade.

 

Există accesorii pentru transport auto cu ajutorul cărora avem posibilitatea de a depozita echipamentele dorite. În plus, ne pregăteşte pentru dificultăţile pe care le implică de regulă orice drum de munte.

 

În acest articol vă punem la dispoziţie accesorii transport auto care să vă faciliteze planurile de călătorie iarna.

 

Suporturi ski şi snowboard

Există suporturi ski şi suporturi snowboard care se montează pe maşină, pentru a vă uşura depozitarea echipamentului de iarnă dorit. De obicei, acestea sunt prevăzute cu butuci de blocare cu cheie pentru ca echipamentul vostru să fie mereu în siguranţă. Modelele diferă în funcţie de caracteristici precum capacitate, dimensiuni, materiale sau accesorii suplimentare antifurt. În acest caz, acest suport schiuri auto necesită bare transversale pentru a fi montat în siguranţă, cu ajutorul unor adaptori speciali.

 

De asemenea, există şi suport schiuri magnetic cu ajutorul cărora vă puteţi depozita echipamentul de iarnă eficient şi uşor, fără a mai avea nevoie de bare transversale. Totuşi, înainte de a achiziţiona un suport skiuri sau snowboard, vă recomandăm să întrebaţi un specialist despre toate detalii tehnice pe care nu le cunoaşteţi.

 

Cutii portbagaj auto

Orice călătorie necesită o cutie portbagaj auto pentru depozitarea echipamentului de iarnă dorit. În momentul în care achiziţionaţi  acest produs, trebuie să ţineţi cont de capacitatea maximă de depozitare şi dimensiuni. Scopul lor este de a oferi spaţiu suplimentar şi mai multă siguranţă în călătoriile voastre. Montarea este rapidă şi uşoară, cu sistemul de prindere pe bare transversale. Optaţi pentru achiziţionarea unor cutii portbagaj pentru a vă bucura din plin de orice călătorie!

 

lanturi_antiderapante

 

Lanturi antiderapante

Şofatul pe un drum de munte acoperit cu zăpadă şi gheaţă poate fi periculos, de aceea este important să fim pregătiţi să prevenim accidentele rutiere. În sezonul de iarnă, este important să apelaţi la lanturi antiderapante pentru o mai bună aderenţă la sol şi tracţiune corespunzătoare. Lanţurile antiderapante sunt mai eficiente în călătorii decât anvelopele de iarnă, însă trebuie utilizate numai pe zăpadă sau gheaţă.

 

În ceea ce priveşte lanturi antiderapante pret, accesibilitatea lor este la îndemâna tuturor şi au avantajul de a rezista trecerii timpului. Optaţi pentru lanturi antiderapante ieftine, cu ajutorul cărora călătoriile voastre să fie mai plăcute şi fără griji!

 

Aşadar, înainte de a pleca în călătorie, asiguraţi-vă că aveţi la dispoziţie accesorii transport auto pentru echipamentele de iarnă. Precauţia ne scapă întotdeauna de multe griji!

Share

223total visits,1visits today