Ce dotari vestiare ai nevoie pentru sala de sport

March 26th, 2014

Sala de sport aflata in unitatile de invatamant sau in locurile unde se practica diverse activitati sportive, le ofera tinerilor posibilitatea de a face miscare si de a avea in permanenta o viata activa. Aceasta necesita echipamente profesionale pentru a le oferi tinerilor numeroase activitati sportive pe placul lor.

 

Pentru a oferi cele mai bune conditii, opteaza pentru dotari vestiare corespunzatoare care sa ofere calitate si profesionalism in acelasi timp.

 

Banci dotari vestiare

Exista numeroase modele de banci vestiare in functie de cerintele necesare pentru amenajarea spatiului dorit. Pentru salile fitness, salile de sport din unitatile de invatamant sau vestiarele de la bazinele de inot, alege o banca vestiar din lemn. Tipul de lemn utilizat difera de la un model la altul si tine cont de preferintele personale. Ideal este sa optezi pentru un model cu suport si cuier, care sa ofere posibilitatea de a depozita hainele de strada si incaltamintea de drum. Bancile pentru vestiare pot fi disponibile pe diferite marimi si lungimi, in functie de locul in care sunt amenajate si marimea vestiarului respectiv.

 

dotari vestiare

 

Dulapuri vestiare

Ai la dispozitie o oferta variata de dulapuri ideale pentru vestiare, care ofera multiple posibilitati de depozitare ale lucrurilor personale. In functie de spatiul de care dispui, poti alege dulapuri de dimensiuni mari sau mici, care sa ofere spatiu de stocare compartimentat pentru utilizatori. Modelele disponibile de dulapuri pot fi realizate din metal sau lemn, care asigura conditii igienice de pastrare ale lucrurilor personale. Alege optiunea cea mai potrivita pentru vestiarele din salile de sport, sali fitness sau bazine de inot si ofera cele mai bune conditii!

 

Idei de depozitare pentru mingi

Salile de sport din scoli sau gradinite au nevoie de un spatiu de depozitare al mingilor pentru a le pastra conditii excelente si pentru rezistenta indelungata. Optiunile cele mai accesibile sunt plasa de mingi sau alegerea unui carucior cu roti la baza pentru mai multa usurinta in transportare. Astfel, mingile vor fi pastrate in siguranta intr-un singur loc si nu vor fi lasate la indemana oricui. Daca doresti sa alegi o varianta mai sofisticata, poti opta pentru un dulap special pentru depozitarea mingilor.

 

Achizitioneaza dotari vestiare necesare pentru activitatile sportive prestate, pentru a oferi conditii profesionale tuturor utilizatorilor. Mult succes!

 

Share

2589total visits,2visits today