Ce trebuie sa stii despre darts

June 11th, 2014

Darts este unul dintre jocurile de camera care iti poate oferi distractie maxima alaturi de prieteni in orice moment. Jocul nu tine cont de anotimpuri, de aceea poate fi mereu o alternativa ideala de ocupare a timpului liber.

 

Jocul presupune aruncarea unor sageti pe o tinta fixata de un perete. La fel ca orice alt joc necesita respectarea unor reguli stricte si poate fi jucat chiar si la nivel profesional. Daca iti place sa practici jocuri de camera, cu siguranta si acest joc iti va capta interesul.

 

Accesorii darts

Pentru a te bucura de acest tip de joc, nu ai nevoie de prea multe accesorii. Jocul presupune o tinta de dimensiuni mari si un numar specific de sageti. Obiectivele pentru darts sunt realizate de regula din sisal si sunt impartite in sectoare cu numere de la 1 la 20. Culorile redate pe tinta redau numarul de puncte, iar punctul din mijloc valoreaza 50 de puncte. Sagetile de joc sunt realizate dintr-o combinatie de tugsten si otel, care ofera jucatorului o aruncare de mare precizie. Aceste accesorii pot avea mici diferente legate de design, deoarece fiecare model este construit pentru a satisface preferintele utilizatorului. Sagetile aruncate spre tinta vor reda niste puncte in functie de care se va stabili la sfarsit cine este castigatorul.

 

Accesoriile profesionale de darts te vor ajuta sa-ti dezvolti abilitatile si coordonarea. Cei mai renumiti producatori in echipamente de darts sunt Unicorn, Winmau si Harrows. Poti gasi accesorii profesionale marca acestor producatori de renume si in magazinul online SportAddict.

 

darts

 

Versatilitate joc

Acest joc de camera poate fi practicat in numeroase locuri precum spatii publice, competitii sportive sau chiar de acasa. Cu siguranta darts este o modalitate buna de distractie alaturi de familie si prieteni, atunci cand simti ca ai epuizat toate jocurile posibile. Avand in vedere ca nu este deloc costisitor, iti recomandam sa achizitionezi acest joc pentru acasa. Tinta ofera posibilitatea prinderii sale pe perete sau usa cu usurinta. Alege un set ideal pentru excursii si calatorii care sa includa si geanta de depozitare. Poti alege un model cu sistem ajustabil pe inaltime care sa permita si celor mici sa se joace. O tinta care sa includa si afisaj electronic iti va fi de mare folos, iar astfel tu vei tine scorul cu mai multa usurinta.

 

Spor la distractie!

 

Share

425total visits,1visits today