Ce trebuie sa stii despre tenis de camp

February 21st, 2014

Tenisul este un sport dinamic care poate fi jucat pe terenuri exterioare special amenajate sau in spatii interioare. Persoanele de orice varsta pot juca acest sport versatil care implica multa libertate de miscare si solicita intens toate grupele de muschi.

 

Pentru a practica acest sport in cele mai bune conditii este nevoie de apelezi la un echipament tenis de camp si accesorii specifice, cu care sa ajungi la performanta dorita.

 

Accesorii tenis de camp profesionale

Apeleaza la accesorii tenis pentru a te bucura de acest sport la o calitate ridicata. Ai nevoie de o racheta tenis cu care vei lovi o minge de cauciuc acoperita cu pasla peste fileu, iar mingea trebuie sa ajunga in terenul adversarului.

 

Rachetele de tenis trebuie alese in functie de marimea palmei utilizatorului respectiv, care poate fi calculata cu ajutorul unui liniar. Manerul trebuie sa fie potrivit cu marimea palmei, deoarece racheta de tenis trebuie sa ofere usurinta in utilizare in functie de fiecare utilizator in parte. In cazul achizitionarii online, poti urmari un tabel cu dimensiunile exacte sau poti contacta un operator care te va indruma spre alegerea potrivita.

 

Alege o minge tenis care datorita paslei de la suprafata, aceasta isi modifica proprietatile sale aerodinamice. Sunt umplute cu aer si incep sa-si piarda proprietatile imediat ce cutia cu mingi este deschisa. Achizitioneaza o cutie de mingi practice, de culoare galbena cu care sa joci de fiecare data fara probleme. Pentru competitii, mingile de tenis trebuie sa respecte criterii legate de marime, greutate, deformare si saritura.

 

tenis de camp

 

Echipament tenis de camp

Practica sportul preferat cu ajutorul unui echipament tenis corespunzator care sa-ti ofere confort maxim si libertate de miscare. Opteaza pentru o pereche de pantofi sport speciali pentru tenis, cu talpa rezistenta, antiderapante care iti vor oferi stabilitate ridicata pe teren. De asemenea, exista imbracaminte tenis specifica, realizata din materiale speciale care vor asigura un confort ridicat in timpul jocului. Pentru a face fata cu brio solicitarii fizice impuse de acest sport, iti recomandam o manseta pentru incheietura. Aceasta are scopul de a proteja incheieturile in timpul sportului, dar si sa absoarba transpiratia excesiva.

 

Sportul preferat poate fi jucat doar cu ajutorul unui echipament corespunzator si accesorii tenis care sa-ti ofere performanta cat mai ridicata pe teren. Mult succes!

 

Share

977total visits,2visits today