Cum sa alegi porti si plase fotbal

March 26th, 2014

Daca doresti sa amenajezi un teren de fotbal, atunci trebuie sa stii ca ai nevoie de accesorii fotbal corespunzatoare. Nimic nu se compara cu un teren gata amenajat, care ofera cele mai bune conditii de joc utilizatorilor.

 

Fie ca este vorba de o scoala sau teren privat, este esential sa achizitionezi porti si plase fotbal care sa-ti ofere posibilitatea de a te juca acest sport in orice moment.

 

1. Porti fotbal

Este important sa stii cum alegi o poarta fotbal profesionala, pentru ca jocul sa se desfasoare in conditii excelente. Daca este vorba de un teren fotbal de exterior sau o sala special amenajata, modelul de poarta va diferi. Astfel, exista porti fotbal mobile sau fixe care dispun de accesorii de fixare la sol. De asemenea, spatiul pe care doresti sa amenajezi terenul este un factor important in functie de care alegi modelul de poarta fotbal. Dimensiunile difera de la un model la altul, iar tu trebuie sa alegi lungimea potrivita si sa tii cont de spatiul disponibil.

 

Poarta de fotbal poate fi realizata din diverse materiale precum aluminiu, otel etc. Portile de fotbal includ de regula accesoriile de montaj pe suprafata de joc si carlige de prindere a plasei. Cu toate acestea, plasa nu este inclusa si trebuie achizitionata separat.

 

porti si plase fotbal

 

2. Plase fotbal

Dupa ce ai achizitionat modelul de poarta dorit, este momentul sa apelezi la plasa potrivita in functie de poarta respectiva. Dimensiunea portii te indruma spre a alege lungimea ideala a plasei, fara a da gres. Grosimea firului difera de la un model la altul si influenteaza rezistenta sa in timp. Plasa trebuie montata sau demontata cu ajutorul unor carlige sau cleme de prindere prevazute la poarta. Culorile pot fi alb sau verde iar modele sunt prevazute cu ochiuri diferite, in functie de preferintele utilizatorului.

 

Asadar, achizitioneaza modele de porti si plase fotbal profesionale pentru a te bucura de aceasta activitate sportiva in orice sezon.

 

Share

357total visits,1visits today