De ce ar trebui sa aleaga femeile o bicicleta dama?

September 13th, 2013

Bicicleta este echivalentul unei vieţi sănătoase, cu ajutorul căreia ne menţinem corpul în formă. În plus, bicicleta ne oferă un ritm dinamic în fiecare zi şi ne binedispune în orice moment al zilei. Doamnele şi domnişoarele pot fi chic în orice moment cu ajutorul unei biciclete dama. Datorită designului atrăgător, această bicicletă va inspira feminitate şi eleganţă în timpul pedalării prin oraş.

 

Vă oferim 6 motive concrete pentru care ar trebui să alegeţi o bicicleta dama.

 

1. Punctualitate de fiecare dată

Femeile au nevoie de un timp mai îndelungat de pregătire, iar bicicleta vă poate veni în ajutor. Astfel, cu ajutorul bicicletei nu veţi mai fi niciodată în criză de timp. Aceasta vă va ajuta să ajungeţi repede oriunde doriţi, fie că mergeţi la servici sau trebuie să ajungeţi la o întâlnire.

 

2. Un corp mereu în formă

Bicicleta ne pune în mişcare şi ne solicită muşchii în timpul pedalării, indiferent de intensitate. Astfel, bicicleta dama ne menţine corpul sănătos, ne ajută să avem un tonus bun şi să fim mereu într-o formă fizică de invidiat. De ce să mergeţi la sală şi să cheltuiţi bani, când puteţi avea bicicleta mereu la dispoziţie şi să economisiţi bani?

 

3. Design inedit

Modelele de biciclete dama au un design cu adevărat special, care cu siguranţă va capta atenţia în oraş. Acestea pot fi retro sau elegante, factor ce diferă în funcţie de fiecare model în parte. Datorită designului atrăgător, bicicleta va inspira feminitate şi veţi fi mereu încântate să o utilizaţi.

 Bicicleta dama

4. Componente anatomice

Bicicleta dama este construită în aşa fel încât componentele din dotare să se adapteze corpului feminin. Astfel, ghidonul, tija şi scaunul sunt adaptate perfect pentru corpul unei femei. Aşadar, datorită înălţimii specifice şi construcţiei corpului, femeile se vor simţi mereu confortabile în momentul pedalării. De asemenea, acest tip de bicicletă dispune de un cadru mai uşor, care să prezinte uşurinţă în utilizare.

 

5. Varietate mare de culori

Există modele biciclete de dama în comerţ care vă oferă o gamă largă de culori, în funcţie de preferinţe. Alegeţi culori pastelate sau aprinse pentru o viaţă cât mai colorată!

 

6. Accesorii pentru orice necesitate

Bicicleta dama vă oferă posibilitatea de personalizare prin nenumărate accesorii pentru biciclete. Puteţi să adăugaţi în zona ghidonului un coş din rafie, care să ofere un aspect deosebit. În plus, este un spaţiu de depozitare inteligent pentru cartea preferată sau cosmeticele zilnice. Pentru a vă înveseli bicicleta, vă recomandăm să prindeţi câteva flori de ghidon. Nu-i aşa că vă schimbă şi vouă starea de spirit? De asemenea, puteţi achiziţiona şi un suport de pahar pentru hidratare în permanenţă sau pentru cafeaua preferată în drum spre servici.

 

Invitaţi-vă prietenele la o ieşire în natură cu bicicleta dama şi profitaţi din plin de beneficiile acesteia. Pedalaţi cu stil!

Share

984total visits,1visits today