Distractie sezoniera cu patine de gheata

November 6th, 2013

Patinajul este o activitate pe care mulţi dintre noi au practicat-o în copilărie. Era o altă modalitate de a ne bucura de iarnă, de a ne relaxa şi un alt motiv pentru a ne întâlni cu ceilalţi copii.

 

Pe lângă alte sporturi de iarnă, patinajul este o activitate mai lejeră potrivită oricărei vârste. Astfel, distracţia sezonieră nu ţine cont de vârstă mai ales când reuneşte prietenii sau membrii unei familii. Achiziţionaţi-vă o pereche de patine gheata şi luaţi-vă avânt pe gheaţă!

 

Patine de gheata: activitate sportiva pe timp de iarna

Pe toată durata acestui anotimp, persoanele de toate vârstele merg în gaşcă la patinoar, închiriază o pereche de patine gheata şi se bucură de aceste momente alături de cei dragi. Căzăturile pe gheaţă sau patinajul după ureche nu mai contează, atâta timp cât fiecare moment ne aduce zâmbetul pe buze.

 

Patinele de gheaţă sunt indispensabile şi sunt disponibile pe mai multe mărimi, potrivite fiecărei persoane. Exista patine gheata copii cu interior anatomic şi cu design tip pantof sport, tocmai pentru a fi cât mai uşor de folosit de cei mici. Patine gheata barbati sau patine gheata dama pot fi găsite cu uşurinţă pentru începători şi oricine doreşte să se bucure de o activitatea recreativă în timpul liber. Patine gheata reglabile sunt adaptabile conformaţiei piciorului şi ofera posibilitatea de a regla mărimea direct pe picior. Indiferent de modelul ales, asiguraţi-vă că vă oferă confortul dorit şi libertate de mişcare.

 

În ceea ce priveşte patine gheata pret, acesta difera de la un model la altul şi de materialul din care este confecţionat. Patinele concepute pentru patinaj artistic şi hockey au de obicei un preţ mai mare decât cele clasice.

 

patine de gheata

 

Patinajul de competitie

Pentru persoanele care practică hockey sau patinaj artistic la nivel de competiţie, le recomandăm o pereche de patine gheata profesionale, care să le ofere protecţie şi mai multă siguranţă pe gheaţă. Aceste modele sunt prevăzute cu şireturi, iar materialul este de foarte bună calitate, din piele. Pentru antrenamentele de patinaj artistic, vă recomandăm să optaţi pentru o ţinută vestimentară specifică, precum pantaloni şi jachetă patinaj, care menţin căldura şi nu reţin transpiraţia pe piele.

 

Consultaţi oferta de patine gheata de vanzare disponibile pe site-ul nostru şi alegeţi-vă modelul preferat! Spor la patinat!

 

Share

246total visits,1visits today