Mese biliard si mese de fotbal pentru distractie maxima

June 11th, 2014

O multime de jocuri de camera iti stau la dispozitie pentru ca tu sa gasesti modalitatile ideale de distractie alaturi de prieteni si familie. Propunerea noastra este sa optezi pentru mese biliard si mese de fotbal care pot fi amenajate in numeroase locuri: spatii publice sau chiar in interiorul casei.

 

In functie de preferintele tale, alege tipul de masa de joc cu care sa te distrezi cand epuizi toate jocurile posibile. Achizitioneaza mese biliard si mese de fotbal ideale pentru orice varsta si care ofera distractie maxima utilizatorilor.

 

Mese biliard si Snooker

Prima noastra propunere de distractie este sa apelezi la mese biliard si snooker. Acestea pot fi gasite in mai multe marimi si stiluri, in functie de care pot fi amenajate oriunde doresti. Majoritatea meselor pot avea lungimea de 2.1, 2.4 sau 2.7 metri si cu 7, 8 sau 9 picioare de sprijin. Barurile si alte spatii publice folosesc de regula mese de dimensiuni mai mari, pe cand amenajate in casa intervine problema spatiului. In acest caz, se aleg de obicei mese cu lungimea de maxim 2.4 metri. Materialele utilizate la cadrele meselor sunt granit sau ardezie cu structura din lemn, materiale care previn distrugerea si uzarea lor in urma umezelii. Suprafata meselor este acoperita cu o pasla speciala utilizata in biliard.

 

Jocul de biliard dispune de mici diferente in functie de regiune, insa regulile raman aceleasi. Masa de biliard este indispensabila in acest joc si necesita un set de accesorii suplimentare precum un set de bile, doua tacuri si creta.

 

mese biliard si mese de fotbal

 

Mese de fotbal

O alta sursa de distractie poate fi oferita de mesele de fotbal, denumite si foosball. Acestea sunt bazate pe jocul traditional de fotbal, insa utilizeaza jucatori in miniatura pe suprafata unei mese. Fiecare jucator este fixat de o bara care este manuita de manerele din partile laterale ale mesei. Mingea de joc poate fi realizata din diverse materiale precum pluta, plastic sau marmura, in functie de care difera viteza loviturilor. Cea mai lunga masa de fotbal a fost realizata de artistul Maurizio Cattelan cu o lungime de 7 metri si permite 11 jucatori pe fiecare latura a mesei.

 

Ce parere ai de propunerile noastre de distractie cu mese biliard si mese de fotbal?

 

Share

231total visits,1visits today