4 Motivele pentru care ai nevoie de un hamac in excursiile pe malul lacului

April 22nd, 2018

Stim cu totii ca hamacurile sunt minunate. Dar exista anumite momente, anumite locuri, unde maretia lor este amplificata. Un astfel de loc magic este pe malul unui lac.

Daca nu ai mai folosit hamacuri la malul lacului, aici sunt 4 motive pentru care ar trebui sa adaugi in calendarul tau un weekend la un lac local. Ia-ti cu tine un cort ca sa stai noaptea si un hamac. Vei avea o experienta memorabila!

Iata de ce iti va fi util un hamac:

1. Te bucuri de briza

A te legana intr-o briza racoroasa, este unul dintre principalele motive pentru care oamenii prefera sa foloseasca hamacuri in prejma apelor. Brizele sunt mult mai frecvente pe malul unui lac datorita diferentei de temperatura de pe mal fata de apa.

Lungit intr-un hamac, cu o adiere usoara balansandu-te bland, nu vei captura doar briza lacului, ci vei putea sa ai o dupa-amiaza relaxata, reconfortanta dupa saptamanile lungi de lucru..

2. Te usuci la soare

Desigur, daca mergi la un lac si e vreme buna, probabil ca o sa si innoti.

Decat sa te stergi imediat cand iesi din apa, aseaza hamacul intr-un loc insorit si stai in el sa te usuci si sa te bucuri de razele soarelui. Te vei incalzi si usca rapid si, in plus, vei putea sa obtii si vitamina D pentru organism, prin expunerea la soare. La final te vei simti minunat!

3. Te poti relaxa si in apa dar si pe mal

Exista ceva mai relaxant decat sa plutesti usor in apa lacului? Da: sa te legeni suspendat intre doi copaci, dupa ce ai petrecut ziua in apa. Fara un hamac, optiunile de asezare post-inot sunt rigide si mai degraba ne-relaxante. Un lac nu ofera nici pe departe conditiile unei plaje cu nisip si amenajari speciale.

Cu un hamac, totusi, poti continua relaxarea de pe lac si pe uscat.

4. Apusuri de soare grozave

Apusurile de soare sunt darul zilnic al naturii. Privind la soarele care apune peste un lac calm este una dintre cele mai bune moduri de a primi acest cadou. Si nimic nu este mai eficient decat sa il privesti dintr-un hamac ce se balanseaza usor.

Este modalitatea perfecta de a incheia o zi relaxanta, si lista noastra de motive pentru care trebuie sa iti iei cu tine un hamac urmatoarea data cand te duci la un lac.

Share

660total visits,1visits today

Citeste tot »