On + Garmin @Arobs Transilvania Half Marathon

October 31st, 2018

Știm că v-am mai zis de multe ori, dar ar fi imposibil să nu o facem când iubim atât de mult orice ține de mișcare, bună dispoziție și momentele în care ne întâlnim cu voi pentru a schimba idei legate de sport. Motiv pentru care, în lista noastră de evenimente tematice, care ne propunem și sperăm să fie cât mai multe, s-a intersectat cu participarea noastră la Half Marathon organizat de către Arobs Transilvania.

Împreună cu pasionații de alergare, ca noi și voi, ne-am întâlnit în weekend în Zona Cluj Arena pentru competiția de alergare pe șosea pentru amatori și profesioniști. Acesta fiind unul dintre motivele pentru care am participat.

Un alt motiv a fost să ne întâlnim cu voi și să testăm împreună ceasurile Garmin și pantofii de alergare ON.

Participanții la maraton au venit sâmbătă dimineața pentru a-și lua kit-urile pentru a doua zi și ulterior au trecut pe la standul Sport Addict.  Am avut surpriza plăcută de a întâlni oameni pasionați cu adevărat de alergare , de toate vârstele și care au fost foarte încântați în urma testării pantofilor ON împreună cu cesurile Garmin. Chiar au fost persoane care au simțit că aleargă pe nori și exact de feedback -ul acesta aveam nevoie pentru că asta vrea înseamnă și este ceea ce ON vrea să transmită, ca alergătorii să se simtă confortabil.

Nu putem să nu ne mândrim cu faptul că printre participanți s-a numărat și Tiberiu Ușeriu, care a testat pantofii de alergare ON și susține că sunt cei mai confortabili.

Încântați au fost și cei care dețineau deja ceasuri Garmin sau pantofii de alergare pentru că au avut oportunitatea de a testa noile modele. Sigur știți deja, că indiferent dacă alergi sau participi constant la astfel de maratoane, sau e doar un hobby, perechea potrivită de încălțări îți poate ușura formidabil viața de zi cu zi sau latura sportivă.

Ceasurile Garmin sunt de asemenea extrem de utile și jumătate din bagajul tău îl poți integra cu ușurință într-un dispozitiv pe care îl porți pe mână sub forma unui ceas. Când mergi într-o expediție sau în orice călătorie lungă sau scurtă, greutatea bagajului este un factor important care poate contribui pozitiv sau negativ la succesul ei și la starea ta de spirit. Dar când începi lista cu lucrurile absolut necesare pe care le-ai lua cu tine, atunci vei vedea ca nu poți fără, hartă sau GPS, ipad cu muzică, un dispozitiv pe care să puteți primi emailuri/ mesaje urgente, aplicații care să măsoare distanțele, caloriile, puterea, pulsul, carduri sau bani cu care să plătiți cheltuielile și multe altele. Motiv pentru care există Garmin.

Dacă nu ați avut oportunitatea să testați aceste produse pentru a descoperi care vi se potrivesc, vă așteptăm cu entuziasm la magazinul Sport Addict de pe Strada Viilor 52 sau dacă ați găsit în urma testării produsele potrivite le găsiți pe www.sportaddict.ro

Share

2637total visits,2visits today