Patinaj, tenis de masa sau city breaks?

November 5th, 2014

Vine weekendul și nu ai idei pentru activități pe care le poți face în familie?

Știm, odată cu smartphoneurile și tabletele, copii sunt din ce în ce mai greu de atras spre activități în care să interacționeze cu alți oameni, mai ales cu părinții sau cu bunicii. Noi considerăm însă că o familie trebuie să își creeze amintiri împreună și că încă nu trebuie să renunțăm la activitățile clasice de distracție.

De luna aceasta se deschid patinoarele, o ocazie perfectă pentru a petrece o oră de distracție în familie. Copiii vor fi amuzați dacă încercăm și noi părinții, să facem piruete și alte mișcări nebunești, iar ei cu siguranță vor fi fascinați de viteză și de noutate. Pentru ca aceste momente să fie memorabile nu uita de patine gheata potrivite pentru tine și pentru copiii tăi.

Un alt sport pe care noi îl practicăm în familie este tenisul de masă. Dacă ai garaj îți poți amenaja cu ușurință un spațiu de joacă și ai cu siguranță asigurate câteva ore împreună cu familia. E un joc competitiv dar care se poate juca și în echipa iar paletele de tenis de masa sunt un aliat de încredere!

Dacă ți-ai epuizat deja toate aceste opțiuni, noi îți propunem mici escapade în orașele europene învecinate. Dacă ai copii mici, o mini excursie la Disneyland va fi un pariu deja câștigat iar dacă trebuie să convingi niște adolescenți să iasă cu nasul din smartphoneuri, atunci un bilet la un concert sau un meci va fi cea mai bună opțiune.

Pentru orice city break ai nevoie și de echipamentul potrivit, trolere mici sau genti de mana pentru fiecare membru al familiei iar dacă e vorba de o călătorie cu mașina, îți propunem niște cutii portbagaj, suporturi pentru ski sau suporturi pentru bicicleta.

Să înceapă distracția!

Share

590total visits,1visits today