Patine pentru copii

June 27th, 2013

Iarna, anotimpul cel mai friguros si plictisitor pentru unii oameni, iar pentru altii, un anotimp atat de antrenant, de vioi si de dinamic. Exista cateva activitati de iarna cu numeroase beneficii care se pot transforma in hobby-uri foarte relaxante si cu adevarat sanatoase. Unul dintre acestea este patinajul pe gheata.

In special copiii tai se vor bucura de primii fulgi de zapada si vor da buzna in locurile special amenajate pentru a patina pe gheata. Iata cateva sfaturi pentru alegerea patinelor perfecte pentru copilul tau:

• Alege patinele in functie de stilul de patinaj al copilului tau; acesta ar fi un alt motiv intemeiat pentru care ar trebui s ail lasi pe copil sa patineze mai intai pe patinele inchiriate dupa care sa alegi tipul de patine; asa vei putea alege dintre urmatoarele tipuri de patine:

• Patine folosite in scop recreativ – sunt special destinate copiilor care practica patinajul ca hobby, acestea avand caracteristici speciale: sunt foarte comode, sunt sigure si in acelasi timp comode pentru picior, sunt foarte calduroase, au un sistem de prindere usor de folosit, iar lama este usoara;

• Daca vrei ca, copilul tau sa practic patinajul artistic, atunci este cazul sa te orientezi catre o pereche de patine speciale dupa care sa-l inscrii la un curs de patinaj artistic;

• Prin ce se deosebesc patinele artistice de restul modelelor? Ei bine, aceste patine sunt mult mai elegante, sunt confectionate din piele, se leaga de cele mai multe ori cu sireturi, lama este mai groasa si prezinta santuri in varf, santuri al caror rol este acela de a permite realizarea piruetelor si sariturilor.

• Pentru o buna ingrijire a patinelor copilului tau este necesar sa le acorzi o intreaga atentie; atunci cand le achizitonezii vei primi o protectie pentru lame pe care este indicat sa o pastrezi si sa o folosesti atunci cand depozitezi patinele intr-un anumit loc; as ate vei putea bucura in fiecare sezon racoros de patinele tale.
Copilul tau va fi foarte incantat de patinele lui si in fiecare iarna il vei vedea patinand tot mai gratios datorita patinelor special concepute pentru copii. Asadar, datorita acestor patine de copii, micutul tau se va distra alaturi de tine in fiecare iarna.

Share

160total visits,1visits today