Protectii corp pentru sporturi care merita banii

January 31st, 2014

Orice activitate sportiva necesita un echipament corespunzator, care prin constructia sa are rolul principal de protectie permanenta si de a oferi un confort cat mai ridicat. Indiferent de sportul ales, trebuie sa te asiguri ca ai la dispozitie toata protectia necesara pentru a atinge performanta dorita.

 

Exista o diversitate mare de sporturi care sa satisfaca cerintele iubitorilor de miscare si activitati antrenante. Orice sport necesita asumarea unui grad de protectie, tocmai de aceea te sfatuim sa apelezi cu incredere la protectii incheieturi si corp potrivite, in functie de sportul ales.

 

Protectii corp sporturi extreme

Sezonul rece aduce cu sine andrenalina intensa redata de sporturile extreme precum ski sau snowboard. Fani exista atat de-o parte cat si de cealalta, insa cel mai important lucru este protectia in aceste doua sporturi. Pentru a evita accidentarile pe partia de zapada, achizitioneaza protectii ski si snowboard specifice care sa te mentina in siguranta pe toata durata activitatilor sportive. Modelele existente pe piata se adreseaza tuturor sportivilor indiferent de nivelul de performanta, deoarece cele doua sporturi presupun un risc ridicat.

 

Pentru practicarea sporturilor de iarna in siguranta, apelati la protectii corp tip vesta, disponibile atat pentru adulti cat si pentru copii. Acestea se poarta pe sub imbracamintea specifica de iarna si sunt fixate bine de corp, astfel incat protectia sa fie maxima.

 

Protectii corp pe doua roti

Plimbarile pe doua roti sunt extrem de placute si recomandate pentru un plus de relaxare. Fie ca alegi bicicleta, versatilitatea rolelor sau andrenalina oferita de motocicleta, trebuie sa constientizezi ca protectia este indispensabila. Pentru bicicleta si role, ai nevoie de protectii speciale precum genunchiere, cotiere si palmare care sa-ti asigure protectie completa in timpul plimbarilor. Nu uita de casca de protectie care te va mentine in siguranta de fiecare data cand pedalezi, sau faci ture prin parc cu rolele.

 

In cazul motocicletei, pericolul este mai mare si riscul de accidentare de asemenea. De aceea, ai nevoie de un maxim de protectie si un echipament care sa te protejeze in permanenta, indiferent de suma investita. Mai intai, achizitioneaza protectii moto precum vesta de corp si protectii speciale pentru tibie si genunchi. Completeaza echipamentul cu imbracaminte moto formata din geaca moto si pantaloni.

 

protectii corp

 

Protectii corp sporturi de lupta

In cazul in care esti atras de box sau arte martiale, ai nevoie de o protectie speciala pentru loviturile tale si ale adversarului de lupta. Pentru corp si incheieturi apeleaza la o casca protectie profesionala, tibiere si vesta de protectie, ideale in timpul antrenamentelor cat si in luptele in ring. De asemenea, ai nevoie de accesorii specifice in antrenamentele tale de pregatire cu care sa-ti perfectionezi tehnica. O pereche de palmare si un scut de antrenament sunt tot ce ai nevoie pentru a atinge performanta dorita.

 

Indiferent de sportul practicat, ai nevoie de protectii corp profesionale care datorita unui design special si materialelor de inalta calitate, te vor mentine in siguranta. Adopta o viata activa si nu uita de protectiile corespunzatoare!

 

Share

199total visits,1visits today