Provocarea lunii: No Stress Triathlon 2013

September 17th, 2013

Sfârşitul lunii august semnifică de regulă epilogul verii, însă pe lângă acest lucru înseamnă şi o nouă provocare pentru publicul iubitor de sport şi mişcare: No Stress Triathlon, ediţia a II-a 2013.

 

Cuvântul “triathlon” semnifică o competiţie cu etape multiple, care implică 3 discipline consecutive de efort fizic.

 

No Stress Triathlon

 

Competiţia a început în data de 31 august, dimineaţa la ora 8, când soarele se dezmorţeşte după o vară cu suişuri şi coborâşuri. Staţiunea Olimp promitea un traseu spectaculos, cu marea liniştită şi apa perfectă la 24 de grade, fără valuri. Astfel, vremea a oferit un imbold fiecărui participant, care aşteptau cu nerăbdare startul. La ora 10 s-a dat startul provocării: 408 participanţi dispuşi să obţină sau să-şi depăşească recordul personal, au trecut prin cele 3 probe importante ale competiţiei: inot, bicicleta şi alergare.

 

S-a înotat în apa mării 500 m, apoi s-a pedalat 20 km OFF ROAD (90%) prin păduri, pe faleza dintre Olimp şi Costineşti, pe lângă lacuri, pe malul mării, iar alergarea de 5 km a fost exclusiv pe malul mării. Au fost 3 puncte de alimentare şi check pointuri, 2 pe traseul de bicicletă şi unul pe traseul de alergare.

 

Triathlon

 

Din cei 408 participanţi, 119 au fost înscrişi la individual masculin (28 avansaţi şi  91 începători)  24 la individual feminin (8 avansaţi şi 16 începători), (3 la tura lunga si 10 la tura scurta) şi 97 ştafete cu 265 participanţi. Între aceştia, la ştafetă s-au prezentat şi echipe din partea unor companii multinaţionale. SportAddict.ro a fost unul dintre partenerii care au susţinut cu mândrie acest eveniment.

 

Cele mai bune rezultatele au fost următoarele:

CEL MAI BUN TIMP : 1 oră 06 minute – Molnar-Diaconu Alex

O felicităm în mod deosebit pe Racheru Ana Maria care după 5 pene pe traseul de bicicletă, s-a ambiţionat şi a ajuns la finalul traseului cu brio. Toate felicitările noastre pentru ambiţie şi perseverenţă şi felicitări tuturor participanţilor!

 

Premiile oferite au fost în valoare de peste 6000 EUR, 4000 EURO pentru câştigătorii care au urcat pe podium şi 2000 EURO premii la tombolă.

 

 

Aşadar, competiţia No Stress Triathlon 2013 a însemnat o adevărată provocare pentru toţi participanţii şi finalul unei zi productive, pentru fizic şi psihic. Mai multe poze de la eveniment găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Urmăriţi-ne în continuare pe Facebook, deoarece urmează şi ediţia cu numărul 3. Noi deja o aşteptăm cu nerăbdare!

 

Voi ce provocare aţi avut vara aceasta?

Share

283total visits,1visits today