SmartShake: un shaker la care visezi demult

March 24th, 2015

SmartShake este un recipient inteligent, folosit pentru dizolvarea şi prepararea suplimentelor nutritive de către sportivi. Şi nu numai. Shaker -ul poate ţine loc de recipient pentru mâncare într-o excursie sau chiar într-o zi obişnuită de muncă.

Este confecţionat din material de calitate superioară, fără BPA sau DEHP, şi este 100% ermetic. Se poate păstra în frigider, încălzi în cuptorul cu microunde şi spăla în maşina de spălat vase.

alt="shaker"

Fiind gradat pe lateral (600 ml compartimentul principal + 280 ml compartimente secundare pentru pastile, pulberi, vitamine etc.), permite dozarea rapidă şi corectă a cantităţii dorite de supliment. Mai mult decât atât, cele două compartimente secundare încorporate oferă posibilitatea de a transporta separat lapte, iaurt, sosuri pentru salată, suc, apă, suplimente pre- sau post antrenament etc.

Datorită sitei detaşabile de sub capacul din interior, acest shaker asigură amestecarea şi omogenizarea perfectă a ingredientelor.

Sistemul de prindere permite agăţarea recipientului de rucsac sau geantă fitness, astfel încât devine foarte uşor de transportat.

De acum SmartShake-ul va fi cel mai bun prieten al tău. Îl vei purta oricând şi oriunde.

Share

270total visits,1visits today