SportAddict a dotat Politia Locala Cluj-Napoca cu 2 biciclete Electrice

March 14th, 2018

Cele doua biciclete electrice vor fi folosite de Poliția Locală pentru patrulare și monitorizare. Acestea o autonomie de 60 de kilometri, sunt reîncărcate prin conectarea la o priză standard și pot ajunge la viteze de 50 de kilometri pe oră. Cu toate acestea, ele nu funcționează ca un automobil, ci au la pedalier un motor ce asistă utilizatorul. Motorul are cinci nivele de asistare, cinci intensități diferite și nouă viteze clasice.

 

De 8 martie politistii au pedalat si au daruit femeilor de pe strada flori.

 

“… vrem să ne implicăm în dezvoltarea și îmbunătățirea condițiilor celor care aleg bicicletele în defavoarea automobilelor. Dacă au suportul necesar, autoritățile o să înțeleagă mai bine nevoile acestei comunități, iar împreună o să popularizăm această alternativă de deplasare prietenă cu mediul înconjurător și atât de benefică pentru sănătate”, spune Cătălin Mureșan, reprezentantul SportAddict.ro.

Bicicletele au fost personalizate de catre compania noastra Sportaddict.ro .

„Având asta în minte ne-am pus pe schițat și desenat posibile variante. Puncte de referință au fost actuala flotă auto și uniformele Poliției Locale. După schița finală au urmat multe ore de mascat și vopsit la noi în atelier. După alte câteva ore bune de mascat , vopsit și câteva mici incidente (până am ajuns la aranjarea cât se poate de coerentă a tricolorului pe biciclete) într-un final i-am dat de cap și am reușit să asamblăm bicicletele. Putem spune că de acum Poliția Locală a devenit un etalon în ceea ce priveste ”custom bicycles”, cel puțin în Cluj- Napoca”, au povestit băieții de la Reborn Bicycles, cei care au personalizat bicicletele.

 

Ziarele locale au scris despre initiativa noastra

https://clujcapitala.ro/2018/03/foto-cluj-politistii-locali-vor-patrula-pe-biciclete/ 

https://actualdecluj.ro/foto-biciclete-personalizate-pentru-politia-locala-din-cluj/

http://citynews.ro/eveniment/foto-politistii-locali-din-cluj-au-impartit-flori-doamnelor-si-domnisoarelor-de-pe

 

 

Share

3352total visits,2visits today