Te invităm la o cafea în magazinul Sport Addict din Cluj

August 20th, 2018

Că ne place sportul este puțin spus, suntem pur și simplu pasionați. Motiv pentru care am decis să nu ne întâlnim doar în mediul online ca până acum, prin urmare am decis să deschidem primul nostru magazin fizic Sport Addict, în Cluj – Napoca pe strada Viilor 52 destinat iubitorilor de sporturi de toate felurile.

Ne place la Cluj. Pe de altă parte vrem să vă spunem că prin primbările noastre prin minunatul Cluj, i-am descoperit pe minunații de la cafeneaua Sisters și ne-am îndrăgostit pur și simplu de cafeaua lor, de vibe-ul lor energic și pozitiv.

Probabil acum vă întrebați care-i legătura. Ei bine, ne-am gândit că ne dorim și că ar fi super să vă cunoaștem și pe voi. Să povestim care sunt pasiunile voastre în materie de sporturi, care sunt traseele preferate pentru care optați să porniți într-o drumeție, unde vă place să vă amplasați hamacul și tot ce are legătură cu acest domeniu.

Ideile bune se împărtășesc la o cafea sau la un pahar de vin. Dar ținând cond de faptul că vă așteptăm în intervalul orar 09:00 – 10:00, începând de miercuri până marți, credem că mai potrivită ar fi o cafea care să ne și trezească.

Și cine ar fi mai potriviți să o prepare dacă nu prietenii de la Sisters? Prin urmare vă așteptăm cu entuziasm în magazin să ne bem împreună cafeaua de dimineață, să povestim, poate vă putem oferi sfaturi utile și cu această ocazie ne spuneți dacă vă place cum am amenajat sau ați schimba ceva. În plus, veți putea testa diverse accesorii, biciclete, skate-uri și ce mai avem pe acolo să vedeți ce vi se potrivește.

Deci cu cine ne vedem la cafea în intervalul 09:00 – 10:00? Împreună cu cei de la Sisters vom fi acolo în perioada 22 – 28 august (mai puțin în weekend).

Share

953total visits,1visits today