Testare pantofii de alergare ON – Run on clouds

October 10th, 2018

În urmă cu câteva săptămâni am venit către voi cu propunerea de a testa pantofii de alergare ON, pe data de 6 octombrie, într-un maraton de alergare la Baza Sportivă Gheorgheni, în cadrul căruia v-ați satisfăcut și curiozitățile, totodată, prin răspunsurile la întrebările avute.

Bineînțeles că nu pot decât să ne bucure momentele petrecute împreună cu voi când împărtășim aceleași pasiuni pentru sport, respectiv mișcare.

Am rămas plăcuți impresionați să vedem că a fost de interes pentru comunitatea Sport Addict din Cluj.  Suntem convinși că și voi știți cât de importantă este mișcarea pentru un stil de viață sănătos, relaxant, cât și pentru a ne menține în formă. La fel cum știți că nu este tocmai ușor să ai o disciplină în acest sens și necesită puțin efort. Dar în momentul în care vezi rezultatele și observi că devii un om mai echilibrat, realizezi că nimic nu este în zadar.

Un aspect la fel de important este și echipamentul pe care îl utilizezi în momentul în care faci mișcare. Ne vom limita de această dată la pantofii de alergare pentru că am vrut să testați chiar voi cum totul devine mai ușor cu pantofii de alergare potriviți.

Pantofii de alergare ON Cloudflow sunt ușori și foarte flexibili, ideali pentru a amortiza și stabiliza picioarele în timpul mișcării repetitive pe același tip de suprafață.

Materialele de la suprafața pantofului sunt și ele excepționale. Sunt construiți dintr-un mesh de ultimă generație, care oferă o susținere fermă a piciorului și un nivel ridicat de respirabilitate.

Pe interior au de asemenea un design inovativ, fiind prevăzuți cu o șosetă integrată care îți dă o senzație de confort. Un alt atu este tratamentul antimicrobian al materialului, garantând o prospețime îndelungată a piciorului.

Forma este ergonomică, fixează bine călcâiul, fără să strângă sau să incomodeze.Pantofii de alergare ON Cloudflow pot fi folosiți de către alegatori de orice sex, profesioniști sau amatori, dar și dacă desfășurați o activitate zilnică ce necesită mers mult pe jos sau statul în picioare îndelungat.

Când vine vorba despre a desfășura activitățile zilnice sau a face mișcare, comoditatea papucilor pe care îi purtăm va face ca totul să devină mai ușor.

Sperăm să ne vedem din nou cât mai curând, să descoperim noi lucruri utile împreună. Pentru cei care n-ați avut ocazia să testați panotofii de alergare ON, îi găsiți aici

Share

1992total visits,1visits today