Testează papucii de alergare ON

September 10th, 2018

RUN ON CLOUDS sau îi mai putem zice cum e să porți perechea perfectă de papuci de alergare care se pliază pe nevoile tale și mișcarea cât se poate de naturală a picioarelor.

În 6 octombrie, Sport Addict te așteaptă să testezi papucii de alergare ON în cadrul unui maraton de alergare prin Cluj – Napoca. Locația va fi anunțată ulterior.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii prin formularul de mai jos unde îți vei alege mărimea în funcție de disponibilitate:

Înscrieri este obligatorie și o poți face aici

Ceea ce face acești pantofi de alergare unici, este faptul că în fabricația lor s-au introdus câteva tehnologii performante. Cea mai vizibilă dintre aceste tehnologii este talpa Cloud-Tec, care utilizează 18 “pernuțe” individuale (elemente de aer) pentru a deplasa presiunea și a amortiza mișcările. Aceste pernuțe, împreună cu spuma EVA “Zero-Gravity”, te face să poți alerga mult, cu viteză, pe orice tip de teren, fără să te doară picioarele.

Talpa ”speedboard” semi-solidă, foarte flexibilă și receptivă, îți poate proteja piciorul de eventualele lovituri din timpul alergării. Oferă flexibilitate și balans în mișcare ceea ce va duce la un randament crescut în alergare.

Stratul de jos care intră în contact cu solul este fabricat din cauciuc de aderență înaltă, care funcționează bine pe o varietate de suprafețe și condiții, prevenind excelent alunecările.

Pantofii de alergare ON Cloudflow sunt ușori și foarte flexibili, ideali pentru a amortiza și stabiliza picioarele în timpul mișcării repetitive pe același tip de suprafață.

Materialele de la suprafața pantofului sunt și ele excepționale. Sunt construiți dintr-un mesh de ultimă generație, care oferă o susținere fermă a piciorului și un nivel ridicat de respirabilitate.

Pe interior au de asemenea un design inovativ, fiind prevăzuți cu o șosetă integrată care îți dă o senzație de confort. Un alt atu este tratamentul antimicrobian al materialului, garantând o prospețime îndelungată a piciorului.

Forma este ergonomică, fixează bine călcâiul, fără să strângă sau să incomodeze.Pantofii de alergare ON Cloudflow pot fi folosiți de către alegatori de orice sex, profesioniști sau amatori, dar și dacă desfășurați o activitate zilnică ce necesită mers mult pe jos sau statul în picioare îndelungat.

Share

764total visits,1visits today