Tot ce ai nevoie pentru un teren baschet

March 26th, 2014

Baschetul este un sport de echipa care poate fi jucat atat la nivel profesional, cat si ca activitate sportiva de relaxare alaturi de prieteni. Fie ca este practicat in aer liber sau in sali special amenajate, este un sport dinamic care solicita intregul corp la un plus de miscare.

 

Daca doresti sa pui la dispozitia utilizatorilor terenuri de baschet exterioare sau interioare, atunci ai nevoie de accesorii teren baschet potrivite care sa ofere conditii excelente de joc. Afla care sunt accesoriile de care ai nevoie.

 

Panouri si inel teren baschet

Pentru inceput, un teren de baschet necesita doua panouri pe care sunt montate inelul si plasa de baschet. Acestea sunt realizate din materiale precum lemn si carcasa din fibra de sticla care ofera rezistenta la intemperii. Panourile de exterior si interior sunt recomandate pentru activitati sportive din spatii precum unitati de invatamant, parcuri sau case. Iti recomandam sa alegi un sistem complet de baschet, care sa cuprinda panoul, inelul, plasa si accesoriile de montaj. Daca plasa inelului se uzeaza, ai posibilitatea de a achizitiona una noua la un pret accesibil. Nu mai ramane decat sa iei mingea de baschet si sa exersezi aruncarile la cos!

 

teren baschet

 

Alte accesorii baschet

Pentru a practica baschet, ai nevoie de imbracaminte si incaltaminte potrivita care sa-ti asigure confort si libertate de miscare. Cu un echipament corespunzator, te vei putea concentra mai mult la stilul tau de joc ca sa obtii performantele dorite. In sezonul cald, achizitioneaza imbracaminte lejera si respirabila, deoarece este un sport solicitant pentru orice persoana. Incaltamintea trebuie sa fie cat mai comoda si sa nu jeneze, deoarece vei practica acest sport timp de cateva ore.

 

Pentru a mentine mingile de baschet in cele mai bune conditii, poti apela la un stativ cu roti sau la un carucior. Cu ajutorul unui stativ, mingile sunt depozitate in mod practic pe etajere si este ideal pentru antrenamentele de la scoli, licee etc. Caruciorul ofera o capacitate de depozitare specifica si roti solide pentru un trasport cat mai facil.

 

Asadar, achizitioneaza toate accesoriile necesare pentru amenajarea terenului de baschet, astfel incat sa oferi cele mai bune conditii de joc utilizatorilor.

Share

353total visits,1visits today