Tot ce trebuie sa stii despre tenis de masa

March 3rd, 2014

Tenisul de masa este unul dintre cele mai populare sporturi la nivel global, care poate fi invatat cu usurinta de orice persoana. Deseori este asociat cu tenisul de camp, insa jocul se desfasoara cu o viteza mai mare si necesita reflexe rapide.

 

In acest sport nu ai nevoie de multe accesorii la dispozitie, trebuie doar sa te inarmezi cu multa atentie. Numeroase articole sportive pentru tenis de masa iti stau la dispozitie, pentru ca tu sa descoperi frumusetea acestui sport antrenant. Inainte de toate este bine sa stii ce echipament presupune acest sport, pentru a-l practica in cele mai bune conditii.

 

Mese ping pong si fileu tenis de masa

Ping pong este o alegere buna pentru sanatatea ta. Pentru a practica acest sport, ai nevoie de cateva accesorii specifice. In primul rand, jocul necesita o suprafata speciala de joc, plana care este separata in doua de un fileu. Masa de ping pong profesionala este realizata de regula din pal melaminat si picioare de sustinere din otel, care ofera stabilitate mesei in timpul jocului. Avand in vedere ca preturile sunt accesibile, este la indemana oricui sa achizitioneze un fileu tenis de masa. Acesta poate fi utilizat la o masa de ping pong sau separat, in alt loc in care doriti sa jucati.

Fileul dispune de mecanism de ajustare a inaltimii pentru ca tu sa practici sportul preferat in aer liber.

 

tenis de  masa

 

Palete tenis de masa si mingi

Exista numeroase modele de palete tenis de masa, in functie de nivelul performantei detinut de fiecare utilizator. Preturile sunt destul de accesibile si pot creste in functie de fiecare producator in parte. La nivel profesionist, producatorii cei mai renumiti sunt Donic si Stiga care ofera palete tenis de masa profesionale. Mingile pentru acest sport sunt extrem de usoare, tocmai pentru a sari suficient de mult. In general sunt disponibile pe culoarea alb sau portocaliu, cu diametrul de aproximativ 40 mm.

 

Tenisul de masa este ideal pentru orice persoana care doreste sa se relaxeze prin intermediul unui sport distractiv. Asadar, achizitioneaza articole sportive potrivite pentru tenis de masa si da startul distractiei alaturi de prietenii tai!

 

Share

205total visits,1visits today