Tot ce trebuie sa stim despre bicicleta BMX

October 15th, 2013

Aveţi deja o bicicletă şi vă doriţi să experimentaţi mai multe oportunităţi? Sunteţi în căutarea unor experienţe tari în mediul urban? Dacă răspunsul este afirmativ, vă recomandăm bicicleta BMX pentru un plus de nonconformism în viaţa cotidiană.

Chiar dacă bicicleta BMX este îndrăgită în special de tineri, oricine poate apela la acest model, mai ales persoanele în căutarea unor noi aventuri urbane.

Înainte de a achiziţiona o astfel de bicicletă, vă recomandăm să fiţi cât mai bine informat. Descoperă în acest articol toate beneficiile care au dus la popularizarea acestei biciclete în întreaga lume.

Bicicleta BMX: nonconformism în viaţa urbană

Bicicleta BMX este ideală pentru persoanele pasionate de acrobaţii şi trick-uri pe bicicletă. Unele oraşe dispun de locuri special amenajate, care permit practicarea diverselor scheme pe bicicletă. De obicei, aceste locuri sunt populate atât de biciclişti, cât şi de iubitorii altor sporturi precum skateboard sau role.

Aceste modele de biciclete BMX sunt populare în rândul adolescenţilor şi au iniţiat o cultură urbană în sine. Astfel, este un sport deja format în rândul utilizatorilor care se antrenează şi experimentează în mod constant beneficiile unui BMX. Aceasta este o activitate îndrăgită în special de tinerii dornici de aventură urbană, dar poate fi întâmpinat de oricine care îşi doreşte ceva mai mult de la o bicicletă clasică.

bicicleta bmx

Componente speciale pentru biciclete BMX

Legat de biciclete bmx preţ, putem vorbi de accesibilitate în funcţie de model şi de brandul respectiv. Acest tip de bicicletă este construită cu componente de calitate superioară, care prin fiabilitate oferă încredere celor care o manevrează. De asemenea, aceste componente îşi vor spune cuvântul de-a lungul timpului, când veţi observa durabilitatea şi rezistenţa bicicletei.

Bicicleta BMX este realizată tocmai pentru circuite unice, sub forma unor jumătăţi de tuburi, pe care se fac acrobaţii tehnice şi spectaculoase. Construcţia bicicletei ajută mult la precizia acestor acrobaţii, care oferă uşurinţă pe măsura utilizării sale. Bicicleta este de mărime mai mică, prevăzută cu roţi mici perfecte pentru realizarea trick-urilor dorite. Acest model nu necesită decât o singură viteză, suficientă pentru ceea ce vă doriţi de la o bicicletă BMX.

De asemenea, greutatea bicicletei este mică, pentru a asigura mai multă uşurinţă în utilizare. Profilul cadrului este drept şi oferă accesibilitate oricărui utilizator. Distanţa dintre ghidon şi scaun este mai mare decât la alte biciclete, deoarece trebuie să permită flexibilitate utilizatorului în executarea mişcărilor.

Pe site-ul SportAddict, veţi găsi cu uşurinţă biciclete bmx de vânzare, în funcţie de gusturile şi preferinţele fiecăruia. Pentru mai multe detalii, consultaţi oferta noastră!

Share

1434total visits,1visits today