Tu pe unde îți amplasezi hamacul vara aceasta?

June 8th, 2018

Hamacul reprezintă una dintre cele mai bune modalități să te conectezi cu natura, să te bucuri de aer proaspăt sau să te relaxezi chiar și în confortul casei tale. Imaginează-ți cum te ridici chiar acum de la scaunul de birou sau te detașezi de agitația orașului și te bucuri de liniște și recreere. Probabil că dacă ai hamacul potrivit, deja ești pe picior de plecare.

Dacă nu te-am convins cu siguranță după ce îți oferim câteva motive pentru care este necesar să ai un hamac, nu vei mai sta pe gânduri și îți vei achiziționa unul.

Vara este a doua acasă. Dacă ar fi posibil ne-am muta pentru o perioadă cât mai lungă de timp. În sezonul cald cheful de ducă, drumeție și distracție se manifestă mult mai tare. Te credem pe cuvânt.

Hamacul nu are voie să lipsească din kit-ul tău de vară și poate deveni cel mai cool accesoriu al acestui sezon.Fie că alegi să-l iei cu tine în concediu, vacanțe, drumeție, parcuri sau să te bucuri de el acasă relaxarea este garantată.

Poti să petreci ore în șir, citind o carte, urmărind serial preferat, chiar să dormi, poate să privești natura de pe malul unui lac sau să te deconectezi la munte. Nici de festivaluri nu ducem lipsă, așa că gândește cum ar fi să-ți pui hamacul la Neversea, Electric Castle sau Untold să asculți muzica după ore întregi de petrecere până la răsărit. Sau, de ce nu, să socializezi cu oamenii mișto de la marea hămăceală.

În funcție de locul în care alegi să amplasezi hamacul, trebuie să iei în calcul sistemele de prindere.

  • Hamacele simple necesită stâlpi se susținere sau copaci care pot susține greutatea
  • Hamacele complexe au propria structură de prindere

Cum să alegi hamacul potrivit?

  1. Lungimea și lățimea hamacului în funcție de numărul de persoane
  2. Greutatea suportată
  3. Materialul din care este confecționat
  4. Accesoriile în funcție de sistemul de prindere

Deci unde ne vedem cu hamacul vara aceasta?

Share

451total visits,1visits today