Cum cumpăr?


Procesul de Cumpărare

Vă doriţi un produs de pe site-ul nostru? Atunci vă invităm să intraţi pe site şi să descoperiţi produsele noastre. Procesul de achiziţionare a produselor de pe site-ul www.sportaddict.ro a fost optimizat pentru afi cât mai simplu pentru dumneavoastră. 

 

Cum cumpăr?


Dacă vă place un anumit produs, vă punem la dispoziţie mai multe modalităţi prin care puteţi achiziţiona produsul dorit, astfel încât procesul de cumpărare să fie cât mai plăcut pentru dumneavoastră. 

 

 • ONLINE:

 

Pentru a efectua o comandă online, intraţi mai întâi pe site-ul nostru www.sportaddict.ro pentru a parcurge paşii comenzii.

 

Pasul 1. Vă invităm să navigaţi printre categoriile de produse sau lista de producători folosind meniul cu categoriile principale ale produselor. Dacă doriţi să căutaţi un produs anume, introduceţi cuvântul dorit în câmpul "Caută". Pentru o căutare mai avansată, folosiţi linkul “Căutare avansată”.

Pasul 2. În pagina fiecărui produs găsiţi descrieri, detalii tehnice, caracteristici şi preţul aferent. Toate preţurile de pe website includ TVA şi nu conţin alte taxe. Selectaţi opţiunile dorite în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi apoi apăsaţi butonul “Adaugă în coş”. După ce aţi adăugat produsul/produsele în coşul de cumpărături, veţi putea revedea lista produselor pe care intenţionaţi să le comandaţi.

Pasul 3. Pentru a comanda produsele dorite, selectaţi “Modalitatea de plată” dorită  pentru a vi se calcula automat suma totală a comenzii.

Pasul 4. Introduceţi adresa de facturare pentru ca produsele să fie livrate la destinaţia dorită.

Pasul 5. După ce aţi introdus toate informaţiile necesare, apăsaţi butonul din dreapta jos a paginii “Comandă”. Felicitări! Comanda dvs a fost finalizată cu succes. În cel mai scurt timp veţi fi contactat telefonic de unul dintre colegii noştri pentru confirmare. Un email de confirmare este trimis automat pe adresa folosită pentru a efectua comanda. De asemenea, aveţi posibilitatea să tipăriţi confirmarea trimisă prin email.

 • TELEFONIC:

 

Dacă pe parcursul plasării comenzii online întâmpinaţi dificultăţi sau aveţi alte nelămuriri, nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic la unul dintre numerele de telefon specificate mai jos. 


0371.784.074- reţeaua Orange
- reţeaua Vodafone


La aceste două numere de telefon se pot efectua comenzi şi se poate cere suport doar pe parcursul programului de lucru, de luni până vineri între orele 9:00 - 17:00.
 • PRIN EMAIL:

 

O altă opţiune de comandă este prin intermediul email-ului. Adresa comenzi[at]sportaddict.ro vă stă oricând la dispoziţie pentru a efectua comenzile într-un mod rapid, de oriunde.

 

Comanda online este procesată în maxim 24 de ore. Această modalitate necesită un timp mai lung pentru procesare decât în celălalte situaţii şi o recomandăm doar în cazul în care restul modalităţilor nu vă sunt la îndemână.

Date necesare pentru comanda online:

Nume şi Prenume

Număr de telefon

Email ( Pentru confirmarea comenzii şi dovada comenzii pe email )

Adresa de livrare completă ( Stradă, Localitate, Judeţ, Cod Poştal)

 

Important! La comanda prin email nu se poate face plata online prin card bancar.

 • PRIN YAHOO MESSENGER:

 

Pentru informaţii, nelămuriri şi comenzi puteţi folosi ID-ul nostru de Yahoo Messenger, unde un operator este pregătit să vă ajute de luni până vineri între orele 9:00 - 17:00.

 

 

Cum anulez o comandă
Dacă nu mai doriţi un anumit produs, vă rugăm să parcurgeţi paşii de mai jos pentru anularea comenzii.

 Pasul 1. Selectaţi Coşul de cumpărături” reprezentat de un buton portocaliu în dreapta de sus a paginii. Pasul 2. În următoarea pagină, o să vă apară o listă cu produsele selectate iniţial. Apăsaţi butonul X roşu pentru a anula comanda dvs. Dacă apare mesajul “Coşul de cumpărături este gol” înseamnă că aţi procedat corect. Dacă doriţi să anulaţi doar un singur produs din comandă, mergeţi cu mouse-ul în dreptul produsului pe care nu-l mai doriţi şi apoi apăsaţi butonul X roşu.

 

Cum folosesc un Cupon de Reducere

Dacă beneficiezi de un cupon special de reducere, acesta se poate utiliza la orice comandă efectuată. Urmăreşte paşii de mai jos pentru a finaliza cusucces o comandă.
 
Pasul 1. Selectaţi produsul dorit şi apoi apăsaţi butonul “Comandă”.

Pasul 2. În următoarea pagină veţi observa o căsuţă specială numită “Coduri pentru reduceri”. Completaţi cu atenţie codul înscris pe cuponul de reducere şi apoi apăsaţi Folosire cupon”.

Cuponul de reducere se poate folosi o singură dată şi nu se cumulează cu alte cupoane de reducere la o singură comandă. Dacă deţineţi mai multe cupoane de reducere, acestea se pot utiliza numai la comenzi diferite.


Modalităţi de plată
 
Toate preţurile afisate pe website conţin TVA. Pentru produsele cu preţ special, va fi afişat atât preţul vechi cât şi preţul nou, rezultat în urma reducerii.
Modalităţile de plată acceptate în prezent sunt următoarele:
Plata la Livrare

Semnifică plata prin sistem ramburs la primirea coletului. În momentul în care curierul vă livrează marfa comandată veţi preda acestuia suma corespunzătoare comenzii. Valoarea rambursului va fi cea comunicată în momentul comenzii şi va fi trecută pe documentul de însoţire a mărfii (AWB).

Plata prin Virament Bancar (OP)

Puteţi efectua plata pentru comanda dumneavoastră cu ajutorul unui ordin de plată. Datele necesare pentru această metodă de plată le găsiţi în pasul final de cumpărare.

Plata Online cu Card Bancar

Plata online cu cardul este realizată folosind serviciile PayU, cel mai mare procesator de carduri din România. Astfel, se asigură cel mai înalt grad de siguranţă şi confidenţialitate a datelor dumneavoastră. Cardurile acceptate de sistemul nostru sunt: Visa, MasterCard, JCB, Diners Club şi Maestro.

Plata în rate

O nouă modalitate de plată este posibilitatea de a achita în rate. Acest serviciu facilitează metoda de plată şi oferă ocazia oricărei persoane de a achiziţiona în orice moment produsele dorite.

 

Citiţi cu atenţie informaţiile despre acest serviciu:

Garanti Bank - Plata în rate dacă aveţi card bancar "Bonus Card" de la Garanti Bank ( 2-12 rate fără dobândă ). Cererea de emitere a acestui card se poate completa şi online.

Tel: + 40 21 208 92 60
Fax: + 40 21 208 92 86  
BRD - Plata în rate dacă aveţi card bancar "BRD Finance" de la BRD ( 3, 6 sau 9 rate fără dobândă ). Cererea de emitere a acestui card se poate completa şi online.

Tel.: +4021-301.48.26
Fax: +4021-300.10.20  

Banca Transilvania - Plata în rate dacă aveţi card bancar "BT Star" de la BT ( 2-12 rate fără dobândă ). Cererea de emitere a acestui card se poate completa şi online. Carduri acceptate: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary şi Visa Platinum.

Tel.: 0800 80 2273 (CARD), apel gratuit în reţeaua de telefonie fixă Romtelecom        
0264.594337 ( apelabil din orice reţea, inclusiv internaţional )  

Credit Europe Bank - Plata în rate dacă aveţi card bancar "Card Avantaj" de la Credit Europe Bank ( 2-9 rate fără dobândă ). Cererea de emitere a acestui card se poate completa şi online.  
Tel.: 0801.000.000           
0750.000.000

 

Modalităţi de Livrare

După ce aţi realizat comanda pe site, verificaţi toate informaţiile despre modalitatea de livrare.

 

Ce trebuie să ştiţi:
 • Livrările se fac între 24-48 ore în zilele lucrătoare
 • Nu se fac livrări Sâmbăta şi Duminică
 • Costul transportului se calculează în funcţie de greutatea produsului
 • Unele produse pot avea transport gratuit, acest lucru fiind semnalat automat
 • Taxa de transport este data de greutatea volumetrică a produsului( este afişată şi în pagina produsului) nu de greutatea efectivă a acestuia. 
 • Costul transportului se calculează automat şi este afişat în momentul plasării comenzii. 
 • Costul transportului se poate calcula şi pe pagina de prezentare a produsului folosind butonul "Calculează transport" sau vă poate fi comunicat telefonic (0371.784.074 sau ) sau prin Yahoo Messenger () de către operatorii noştri.
 • Urgent Courier: Livrarea produselor se face în 24-48 ore în zonele de acoperire ale curierului (numite şi km 0). Un agent al firmei de curierat vă va contacta pentru a livra coletul. Dacă livrarea produselor trebuie făcută în afară zonei de acoperire se curierul percepe o taxă de transport suplimentară, comunicată telefonic de unul din operatorii www.sportaddict.ro în momentul confirmării comenzii.

 

 

Garanţii Oferite

Garanţiile oferite de www.sportaddict.ro sunt următoarele:


 • 10 zile - banii înapoi garantat, dacă produsul nu corespunde cerinţelor dvs
 • Certificatele de garanţie însoţesc fiecare colet. După confirmarea primirii comenzii, pentru unele produse, veţi primi suplimentar un nou act de garanţie
 • Numele produselor încadrate în aceasta categorie o să vi se comunice telefonic daca este cazul
 • Sportaddict.ro comercializeaza produse conforme cu legile si standardele europene, detaliile despre garantia fiecarui produs fiind prezente pe pagina de prezentare a fiecarui produs.

Politica de Returnare a Produselor

Conform legislaţiei din România puteţi returna produsele cumpărate de pe sportaddict.ro în termen de 14 zile calendaristice de la cumpărarea lor.

Conform intrării în vigoare a OUG nr. 34/2014, condiţiile de returnare a produselor în cele 14 zile calendaristice presupune completarea şi trimiterea unui formular de retragere, ce ne informează de decizia dumneavoastră de renunţare la cumpărarea produsului.
Mai multe informaţii şi formularul de retragere le găsiţi aici: 
 - https://www.trusted.ro/faq-trusted-ro/oug-nr-34-2014/ 
 - https://www.trusted.ro/model-formular-retragere/

Ce trebuie să ştiţi: 

Produsul trebuie returnat, în ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile şi documentele de care dispune şi cu care a fost expediat de magazinul nostru.

Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător. În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricaţie sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactaţi în maxim 24 de ore de la primirea coletului.

În cazul în care aveţi nelămuriri sau întrebări, vă stăm la dispoziţie aici:
 • 0759-030.849
 • 0734-440.474