Modalităţi de plată


Modalităţi de plată, Preţuri şi Promoţii

Toate preţurile afişate pe website includ TVA şi nu conţin alte taxe. Pentru produsele cu preţ special, va fi afişat atât preţul vechi cât şi preţul nou, cel rezultat în urma reducerii.
Modalităţile de plată acceptate în prezent sunt următoarele:

Plata la Livrare

 

Semnifică plata prin sistem ramburs la primirea coletului. În momentul în care curierul vă livrează marfa comandată, veţi preda acestuia suma corespunzătoare comenzii. Valoarea rambursului va fi cea comunicată în momentul comenzii şi va fi trecută pe documentul de însoţire a mărfii (AWB).

Plata prin Virament Bancar (OP)

 

Puteţi efectua plata pentru comanda dvs folosind un ordin de plată. Datele necesare pentru aceasta metodă de plată le găsiţi în pasul final de cumpărare.

Plata Online cu Card Bancar

Plata online cu cardul este realizată folosind serviciile PayU, cel mai mare procesator de carduri din Romania. Astfel, se asigură cel mai înalt grad de siguranţă şi confidenţialitate a datelor dumneavoastră. Cardurile acceptate de sistemul nostru sunt: Visa, MasterCard, JCB, Diners Club, Maestro.


Plata în Rate

 

O nouă modalitate de plată este posibilitatea de a achita în rate. Acest serviciu facilitează metoda de plată şi oferă ocazia oricărei persoane de a achiziţiona în orice moment produsele dorite.

Citiţi cu atenţie informaţiile despre acest serviciu:

 

Garanti Bank - Plata în rate dacă aveţi card bancar "Bonus Card" de la Garanti Bank ( 2-6 rate fără dobândă ). Cererea de emitere a acestui card se poatecompleta şi online.

 

Tel: + 40 21 208 92 60

Fax: + 40 21 208 92 86

 

BRD - Plata în rate dacă aveţi card bancar "BRD Finance" de la BRD ( 3-6 rate fără dobândă ). Cererea de emitere a acestui card se poate completa şi online.

 

Tel.: +4021-301.48.26

Fax: +4021-300.10.20

 

Banca Transilvania - Plătește cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul SportAddict.ro si beneficiezi de:

  •   până la 6 RATE fără dobândă pentru orice plată, dacă alegi plata în rate.
  •   0.3% din valoarea cumpărăturii în Puncte Star, dacă alegi plata integrală.              
  •   perioada de grație de până la 56 de zile – valabilă pentru toate tranzacțiile (plăți la comercianți –integral sau în rate, ridicări de numerar, plăți de utilități etc)

Sunt incluse în programul Star Card  cardurile de cumpărături:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai încă? Aplică acum pentru un card de cumpărături Star:

  • În orice unitate Banca Transilvania.
  • Online pe starbt.ro
  • Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru rețele mobile sau din străinătate; 0800 80 CARD (2273) – din rețeaua Romtelecom "

 

Credit Europe Bank - Plata în rate dacă aveţi card bancar "Card Avantaj" de la Credit Europe Bank ( 2-6 rate fără dobândă ). Cererea de emitere a acestui card se poate completa şi online. 

 

Tel.: 0801.000.000

       0750.000.000

 

 

În cazul în care aveţi nelămuriri sau întrebări, vă stăm la dispoziţie aici: