Despre SportAddict.ro

despre-sportaddict

Cine suntem și ce facem

  • Suntem SportAddict, o echipă pasionată de sport care oferă în mediul online, o gamă variată de produse, ce ajută clienții ”dependenți” de sănătate, viața activă, drumeții și sport, oferindu-le în permanență noutăți originale, calitative și la prețuri accesibile.
  • Ne definesc astfel 3 mari calități: 
         1. Livrăm rapid în cele mai bune condiții orice articol sportiv, astfel încât dumneavoastră să vă puteti bucura de pasiunea pentru sport în maxim 48 de ore.
         2. Produsele pe care le comercializăm sunt dintre cele mai diverse, potrivite oricărei persoane pasionate de un anumit sport sau pentru care miscarea reprezintă un stil de viață.  
         3. Cea de-a 3-a calitate o reprezintă prețurile variate și accesibile fiecărui iubitor al sportului și stilului de viață activ.
  • Produsele comercializate sunt 100% originale, clienții având la dispoziție o ofertă foarte largă și brand-uri cunoscute pentru profesionalismul, calitatea produselor și seriozitatea de care dau dovadă. Doar astfel putem face fericit fiecare client, de la piticii care abia învață să schieze, până la împătimiții de alpinism.

 

            Vă dorim spor la cumpărături și tocmai pentru că ne interesează opiniile clienților și dorim ca aceștia să fie în permanență mulțumiți de serviciile noastre, vă invităm să ne comunicați părerea dumneavoastră despre SportAddict.

            Pentru informații suplimentare sau orice sfat în legătură cu alegerea unui produs, așteptăm să ne contactați.

            Pentru că www.sportaddict promovează performanța înainte de toate!