Garanţii oferite

Garanţii Oferite

Garanţiile oferite de www.sportaddict.ro sunt următoarele:
  • 14 zile - banii inapoi garantat, dacă produsul nu corespunde cerinţelor dvs
  • Garanţia este menţionată în pagina fiecărui produs. Produsele care menţionează garanţia extinsă, beneficiază de extra garanţie oferită de SportAddict
  • Vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.
  • Sportaddict.ro comercializeaza produse ce beneficiază de garanţia legală de conformitate, detaliile despre garanţia produselor fiind prezente pe pagina de prezentare a fiecărui produs.
  • produsele beneficieaza de garantia de conformitate, conform art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-14 din Legea nr. 449/2003
 
 
Politica de Returnare a Produselor

Conform legislaţiei din România puteţi returna produsele cumpărate de pe sportaddict.ro în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor.

Conform intrării în vigoare a OUG nr. 34/2014, condiţiile de returnare a produselor în cele 14 zile calendaristice presupune completarea şi trimiterea unui formular de retragere, ce ne informează de decizia dumneavoastră de renunţare la cumpărarea produsului.
Mai multe informaţii şi formularul de retragere le găsiţi aici: 

 - https://www.trusted.ro/faq-trusted-ro/oug-nr-34-2014/
 - https://www.trusted.ro/model-formular-retragere/
Magazinul Online respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted

Ce trebuie să ştiţi:
Produsul trebuie returnat, în ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile şi documentele de care dispune şi cu care a fost expediat de magazinul nostru.
Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.  Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător.

În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricaţie sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactaţi în maxim 24 de ore de la primirea coletului.
În cazul în care aveţi nelămuriri sau întrebări, vă stăm la dispoziţie aici:
  • 0371.784.074