Întrebări frecvente

I: Cine este magazinul online www.sportaddict.ro?
R: Magazinul online www.sportaddict.ro este format dintr-o echipă profesionistă axată pe comercializarea în România a produselor sportive. Proprietarul magazinului online www.sportaddict.ro este societatea comercială S.C. Online Logistics S.R.L., având sediul în Cluj-Napoca, Str. Traian Vuia nr. 210, corp B, etaj 2, J12/101/2012, RO29558430.

 

I: Care este gama de produse pe care o comercializaţi?
R: Gama de produse comercializate pe www.sportaddict.ro este variată cuprinzând printre altele: biciclete, aparate fitness, echipamente pentru sporturile de iarnă, sporturi de apă, sporturi de echipă, hamace, piscine şi multe alte articole sportive pentru orice sezon.

 

I: Care sunt principalele branduri pe care le comercializaţi?
R: Pe site-ul www.sportaddict.ro se comercializează produse de cea mai înaltă calitate aparţinând unor branduri de renume pe plan internaţional. Vizitaţi-ne pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi. Lista completă de producători o găsiţi în pagina de AICI.

 

I: Cum pot plasa o comandă?
R: Comenzile se pot plasa online urmând un proces uşor şi intuitiv de a plasa orice comandă. De asemenea, operatorii noştrii vă stau la dispoziţie la telefon pentru orice nelămuriri. Detalii despre cum puteţi plasa o comandă pe site găsiţi AICI.

 

I: Cum pot să plătesc când plasez o comandă?
R: Modalităţile de plată sunt multiple. Puteţi să plasaţi o comandă şi să plătiţi ramburs, la primirea produsului sau puteţi să plătiţi folosind ordin de plată care trebuie confirmat telefonic sau prin email. Detalii despre toate metodele de plată găsiţi AICI.

 

I: Ce avantaje am dacă devin client şi îmi fac un cont pe www.sportaddict.ro?
R: Toţi clienţii noştri pot beneficia de bonusuri, discounturi şi alte tipuri de cupoane de reducere pentru diferite campanii promovate. Mai mult, prin abonarea la newsletter o să fiţi la curent cu toate noutăţile şi ofertele care apar pe www.sportaddict.ro.

 

I: Care este preţul de expediere al produselor?
R: Preţul de expediere al produselor diferă în funcţie de greutatea volumetrică a fiecărui produs. Pe pagina fiecărui produs aveţi afişată greutatea volumetrică şi un buton de calculare transport.

 

I: Ce firmă îmi aduce mie comanda la uşă?
R: Magazinul online www.sportaddict.ro apelează la serviciile de curierat oferite de Urgent Curier.

 

I: În cât timp primesc produsele comandate din momentul plasării comenzii?
R: Majoritatea produselor comandate ajung la dvs în 24-48 de ore. În cazul în care un produs nu este disponibil în stocul nostru sau al furnizorului/producătorului,  un operator vă va suna pentru a vă comunica un termen de livrare sau pentru a vă prezenta alternative ale produselor comandate.

 

I: În cazul în care produsul nu este pe placul meu îl pot returna?
R: Puteţi returna produsul în maxim 10 zile de la primirea acestuia. Costul transportului în cazul returnării este suportat de dvs. Detalii suplimentare puteţi găsi AICI.

 

I: Care din variantele de produs este mai bună pentru mine?
R: Pentru orice sfat sau sugestii operatorii noştrii vă stau oricând la dispoziţie.