Termeni şi condiţii

Următoarele reguli stabilesc politica de confidenţialitate adoptată de www.sportaddict.ro. Aceasta politică explică în ce mod utilizăm noi orice tip de informaţie personală pe care ne-o puteţi oferi pe parcursul utilizării website-ului sau plasării unei comenzi online.

 

Informaţiile personale înseamnă orice tip de informaţie care vă identifică pe dvs în nume personal (de exemplu numele dvs, adresa, e-mailul). Informaţiile oferite în momentul când vă înregistraţi sunt folosite la accesarea funcţionalităţilor create special pentru clienţii înregistraţi, cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi cupoane promoţionale în functie de comenziile deja efectuate etc. Promotiile de pe SportAddict sunt pe termen limitat si nu se cumuleaza cu alte promotii active deja pe site sau cu vouchere/cupoane cadou.

 

În eventualitatea în care vindem sau înstrăinăm într-un alt mod o fracţiune sau întregul nostru business către o altă entitate, ne rezervăm dreptul de a transfera informaţia dumneavoastră ca parte a oricăror active vândute sau disponibilizate.

 

Colectăm informaţiile de la clienţi pentru a putea onora comenzile şi pentru a servi cât mai bine clienţii noştri cu informaţii complete referitoare la starea comenzilor sau a livrării. Informaţiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informaţiile referitoare la cardurile de credit nu vor fi colectate sau salvate de către site-ul www.sportaddict.ro . Email-ul şi parola sunt date colectate cu scopul autentificării clientului pe site. Toate datele colectate sunt stocate şi criptate după caz (parola) folosind metode avansate de securizare.

 

Când vă revizuiţi informaţia personală, noi vă oferim spre utilizare un server cu grad superior de siguranţă. Software-ul acestui server criptează informaţia pe care o introduceţi dumneavoastră înainte de a ne fi transmisă nouă (prin certificate SSL). În plus, avem proceduri de securitate care acoperă stocarea şi divulgarea informaţiilor dumneavoastră, pentru a preveni accesul neautorizat şi pentru a acţiona în concordanţă cu legislaţia din România referitoare la protejarea datelor. Pentru o mai mare siguranţă, în unele cazuri este posibil să vă cerem să faceţi dovada identităţii dumneavoastră înainte de a va dezvălui anumite informaţii personale.

 

Vom încerca să vă informăm dacă apar schimbări în politica noastră de confidenţialitate care pot afecta modul în care utilizăm informaţia furnizată de dvs. Cu toate acestea, noi îi încurajăm pe utilizatori să fie responsabili în ceea ce priveşte confidenţialitatea datelor personale şi să verifice regulile stipulate de această politică, pentru a-şi reactualiza preferinţele.

 


Plata şi livrarea

Toate preţurile afişate pe website conţin TVA.

Orice comandă plasată prin intermediul site-ului www.sportaddict.ro are valoare contractuală.
Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Urgent Courier. Cheltuielile de transport le suportă clientul, însă vor fi specificate în factura finală, afişată după plasarea comenzii sau în contul dvs. Livrarea se va realiza în intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptând zilele de Sâmbătă şi Duminică, precum şi sărbătorile legale.
Eventualele întârzieri ale curierului pot apărea dacă pe traseu apar probleme (inundaţii, ninsori etc) sau dacă zona de livrare este pe o rută exterioară zonei de acoperire a curierului. În cazuri excepţionale, dacă produsul comandat nu se află pe stoc în momentul comenzii, veţi fi anunţat de operatorii noştri în cât timp acesta va putea ajunge la dvs. Sâmbăta şi Duminica nu se fac livrări. Costurile transportului şi preţurile produselor pot fi modificate fără o notificare prealabilă.
Înainte de a comanda un produs, verificaţi dacă acesta se află pe stoc. Produsele care nu se află momentan pe stoc nu pot fi livrate clienţilor. Comenzile respective pot fi păstrate termen de o lună de zile, la solicitarea clientului şi se livrează în momentul în care apar produsele respective pe stoc. Dacă în termen de o lună nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fără o altă notificare. Dacă clientul nu precizează că aceste comenzi să fie păstrate, acestea vor fi considerate nule.
Responsabilităţi privind produsele

Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei şi nu constituie reclamă pentru compania respectivă.
www.sportaddict.ro nu garantează că descrierea produselor sau orice alt articol al site-ului este lipsit de erori sau că este complet.
www.sportaddict.ro nu va putea fi făcut responsabil în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.
Sportaddict.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, dacă acest lucru ţine de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamaţie va fi adusă la cunoştinţă www.sportaddict.ro în maximum 24 de ore de la recepţionarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluţionare.
www.sportaddict.ro nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcţionarea site-ului, informaţiile sau conţinutul site-ului, produsele sau materialele de pe site şi nu va fi făcut responsabil pentru aceste aspecte. Sportaddict.ro comercializează produse conforme cu legile şi standardele europene, detaliile despre garanţia fiecărui produs fiind afişate pe pagina de prezentare a fiecărui produs.
Stocurile de produse afişate pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea pentru confirmarea existenţei unui produs pe stoc, veţi fi contactat telefonic. Se poate întampla ca pe site produsul să fie marcat ca existent pe stoc, dar din cauza fluxului de vânzări acesta să nu mai existe în realitate.
Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele efectiv livrate pot diferi de acestea în ceea ce priveşte culoarea, aspectul etc. www.sportaddict.ro nu garantează, de asemenea, nici disponibilitatea în stoc a produselor afişate.
Caracteristicile şi disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă. Valoarea maximă a obligaţiilor www.sportaddict.ro faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de firma noastră de la respectivul client. În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, www.sportaddict.ro işi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic sunt anulate.
Preţurile produselor pot fi modificate. Dacă există comenzi în curs de desfăşurare se va respecta preţul de comandă sau după informarea telefonică a clientului despre noul preţ, acesta poate sau nu să păstreze comanda.
În cazul în care sesizaţi probleme legate de drepturi de proprietate intelectuală vă rugăm să ne scrieţi la adresa sesizări [at] sportaddict.ro.
Returul produselor

Conform legislaţiei din România puteţi returna produsele cumpărate de pe sportaddict.ro în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor.

Pentru o mai buna gestionare a procesului de retur va rugam completati formularul de retragere (optional), ce ne informează de decizia dumneavoastră de renunţare la cumpărarea produsului. 

 - OUG-NR-34-2014 
 - Formular de Retragere

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de SportAddict.ro vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

In cazul in care certificatul lipseste sau se pierde, pana la primirea unui nou certificat te rugam completeaza si prezinta acest certificat

Ce trebuie să ştiţi:


Recomandam ca produsul sa fie returnat în ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile şi documentele de care dispune şi cu care a fost expediat de magazinul nostru.
Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător.


În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricaţie sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactaţi în maxim 24 de ore de la primirea coletului.
Dispoziţii finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.
În cazul în care aveţi nelămuriri sau întrebări, vă stăm la dispoziţie aici:
  • 0371.784.074