Power Tower, Tunturi, PT20

4560
Power Tower, Tunturi, PT20

Mai multe poze

Opinia clientilor:

Beneficii

Garantie inclusa

Plata in rate

Transport rapid

Help

Produse originale

Ai gasit mai ieftin?

78300 Lei

Disponibilitate: Nu este in stoc

Ajunge la tine in 24h

Poate fi al tau pentru

13050 Lei/luna

Power Tower, Tunturi, PT20

Detalii

Aparatele de fitness multifunctionale, numite si aparate pentru acasa, asigura un antrenament complet cu functii si exercitii diferite, intr-un singur echipament. Sunt excelente pentru cei care doresc sa-si modeleze corpul in confortul propriei locuinte. Sunt recomandate utilizatorilor intermediari sau avansati care doresc sa mearga dincolo de simpla ridicare de greutati sau exercitii la banci si sa-si lucreze eficient toate grupele de muschi, fara sa mai fie nevoiti sa mearga la sala.


Avantajele unui astfel de aparat multifunctional pentru organism: intareste muschii, imbunateste postura si sustinerea coloanei, faciliteaza scaderea in greutate, imbunatateste stabilitatea, echilibrul si controlul corpului, combate stresul, face ca organismul tau sa devina mai rezistent.


Va recomandam un  Aparat multifunctional, Tunturi, PT 20Power Tower. Acest echipament face parte din colectia noua Power stations a brand-ului scandinav Tunturi. Tunturi New Fitness B.V.  este un producator international cu sediul in Olanda, cu experienta de peste 90 de ani in fabricarea de echipamente sportive si de fitness. Este un ajutor ideal pentru consolidarea muschilor folosind propria greutate. Constructia sa confera aparatului o stabilitate mare permitand executarea a zeci de exercitii diferite.


Accesoriile care intra in componenta acestui aparat multifunctional:

 • o rama unghiulara-  ajuta la o pozitionare perfecta a spatelui si elimina balansul corpului in timpul exercitiilor . Cadrul este din otel solid, putand sa sutina utilizatori de pana la 120kg

 • bara de tractiuni in partea superioara

 • manere laterale

 • cotiere ergonomice din piele artificiala si umplute cu spuma

 • manere orizontale in partea de jos- care pot fi folosite la flotari


Aparatul multifunctional, Tunturi, PT 40Power Tower este o varianta avantajoasa si ieftina de statie de exercitii pentru acasa si poate fi folosit atat de incepatori cat si de avansati.


.Aparatul multifunctional Power Tower Tunturi PT20 este alegerea ideala pentru un antrenament complex acasa, a fost conceput pentru efectuarea unui numar mare de exercitii pentru partea superioara a corpului. Tipuri de exercitii: tractiuni, flotari, exercitii pentru abdomen etc. 

 • Dimensiuni: 120*104*214,5
 • Greutate maxima utilizator: 120 kg 
 • Greutate aparat: 30.5 kg 
 • Bara tractiuni superioara
 • Manere flotari
 • Cotiere ergonomice din piele artificiala si umplute cu spuma

Mai multe informatii

Producator Tunturi
Garantie 24 luni

Spune parerea ta despre acest produs!

Scrie un review
  Please, wait...