Bicicleta poate fi mai buna decat iti imaginezi si anume este un exercitiu de aerobic de prim-clasa, economic, distractiv si ideal pentru petrecerea timpului liber in natura cu prietenii sau familia. Pedalarea a devenit o moda ecologica, pe care din ce in ce mai multe celebritati o practica. Si totodata, se pare ca mersul pe bicicleta este o modalitate buna de a fi într-o forma excelenta fara sa-ti pierzi timpul in salile de fitness.

Deoarece traim intr-o lume agitata si foarte alerta avem nevoie sa ne detasam de stresul acumulat din activitatile zilnice si o putem face intr-un mod placut, relaxant si aproape gratuit; avem nevoie doar de putin timp liber si de o BICICLETA!

S-a dovedit ca mersul pe bicicleta te elibereaza de stres. Indiferent daca mergi doar din placere sau cu un scop anume, vei ajunge la destinatie fiind mai relaxat, mai energic si mai fericit. In plus, mersul pe bicicleta reprezinta pur si simplu o placere.

Exista un factor de confort pe care il vei descoperi atunci cand vei merge cu bicicleta. Spatiile de parcare cele mai bune sunt intotdeauna garantate, indiferent unde te duci. Desi masinile sunt mai bune pentru calatorii mai lungi, vei descoperi ca pentru calatorii scurte sau prin trafic greu, poti calatori la fel de repede sau chiar mai repede cu bicicleta ta.

In consecinta, iti prezentam 10 motive pentru care ai nevoie de o bicicleta... Citeste mai departe